Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
    Здравейте,

Днес сутринта я оставих в гореспоменатия сервиз. Като цяло на Нивата и нямаше нищо, разни маншончета и тампончета за по 3-4 лв, тук таме нещо разхлабено. Предупредиха ме, че на съединителя не му остава много живот - макс 10.000км. Цената на комплект нов съединител е 117лв и искат 110 лв за труда. Остаих им я, да го сменят, в сряда четвъртък трябва да е готова, ще видим как са се справили.
    Даже евтино излиза, този съединител. Иначе, смяната му е добър тест за сервиза - в Нива за съединител се разбутва какво ли не, ако нещо остане незатегнато...

Коментар

Сори, за офтопика, но цената на съединителя е малко надута. Аз смених моя средата на декември : аксиален лагер 12 лв, феродов диск 24лв и огледален -45лв =81 лв. комплекта. Парите за работа също ми се виждат множко, ако беше по-близо щях да ти сменя съединителя за не повече от 60-70 лв., и то за 8-12 часа максимум.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
        Сори, за офтопика, но цената на съединителя е малко надута. Аз смених моя средата на декември : аксиален лагер 12 лв, феродов диск 24лв и огледален -45лв =81 лв. комплекта. Парите за работа също ми се виждат множко, ако беше по-близо щях да ти сменя съединителя за не повече от 60-70 лв., и то за 8-12 часа максимум.
        Във Видин може.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
          За работа в София няма кой да ти свали скорости на джип под 100 лв.
          А за частите си прав но от сервиза сигурно си слагат по голяма надценка.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

защо не пробвате при голди

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
              И там ще пробваме

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                Там има ли части за Лада? Аз лично не съм пробвал там защото нямам никаква информация. Принципно в който и сервиз да отида с Ладата, всички се обръщат на другата страна. В сервиза на Лада е някак си по лесно

Дайте повече информация за сервиза който споменавате, какви услуги се извършват там, резервни част, лични впечетления...

Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                  Там има ли части за Лада? Аз лично не съм пробвал там защото нямам никаква информация. Принципно в който и сервиз да отида с Ладата, всички се обръщат на другата страна. В сервиза на Лада е някак си по лесно

Дайте повече информация за сервиза който споменавате, какви услуги се извършват там, резервни част, лични впечетления...

Благодаря

Ако още не си го открил,ето http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=5700 .Нямам лични впечатления,но разгледаи из форума,ще добиеш представа какво се прави в този сервиз.
                  Поздрави.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ходих в сервиза - но не за ладата, а заведох един приятел с Гранд Чероки на който му е писнало от Балкан Стар. За съжаление не можаха да ни помогнат - оказа че частта от която се нуждаем (някакъв маркуч) може да се поръча само от Балкан Стар, и забележете - не да се купи, а да си оставиш колата за ремонт и чак тогава те поръчват маркуча и ти го слагат (и в двата смисъла) .

Иначе в сервиза на Голди се отнесоха с нужното внимание, и си личи че наистина си държат на клиентите. Но засега не мога да изкажа никакво обективно мнение...

Коментар

От: До: Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...

Колеги Весела Коледа.
                      На Нивата и се изрони зъбния венец на маховика.
                      Къде да я закарам за ремонт във ВАРНА ?
                      Поздрави и весело посрещане на 2016!

Коментар

От: Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...

Принципно операцията е много проста но е свързана с много разглобяване . Трябва да се свали маховика и с голяма газова горелка равномерно да се нагрее зъбния венец . После с едни по дебели ръкавици се вади и или се сменя с нов или пак след нагряване се обръща . Някой път иска леко почукване за да излезе .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Маховика във фризер а зъбния венец във фурна. При тоя студ навън може би е достатъчно само да се нагрее венеца.
                          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                            Маховика във фризер а зъбния венец във фурна. При тоя студ навън може би е достатъчно само да се нагрее венеца.
                            Чак пък толкова не е стегната сглобката.
                            Венеца на земята(на бетон,на метална маса),поливаш целият кръг с бензин,палиш дистанционно(задължително от разстояние)и като изгори с ръкавици го пускаш върху маховика.Не го грей с горелка.Изваждането с леко почукване с два чука околовръст.
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Колеги, търся сервиз за да стигна до маховика. Ваденето на самия венец и поставянето на новия е фасулска работа. Весела и щастлива Нова Година.

Коментар

Първоначално публикуван от nnikbg Преглед на мнение
                                Колеги, търся сервиз за да стигна до маховика. Ваденето на самия венец и поставянето на новия е фасулска работа. Весела и щастлива Нова Година.
                                То и свалянето на раздатката и кутията са фасулска работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X