Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...
Свий
X
-
До: Търся добър сервиз за ЛАДА НИВА...
За да не пускам пак темата:
Аз също. В София. Надявам се някой да е намерил за две години.
Трябва ми всъщност за реглаж на клапани, запалване и т.н. Спешно. Моля, посъветвайте ме къде да отида.
P.S. 2121 1,6l- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
-
Аз също се нуждая от тази информация, а също ако можете да препоръчате някой майстор който се занимава с модифициране на Ниви за офроуд. Тъй като не разбирам изобщо от коли, искам някой да направи промените от които се нуждая.
Благодаря ви предвартелно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеАз също се нуждая от тази информация, а също ако можете да препоръчате някой майстор който се занимава с модифициране на Ниви за офроуд. Тъй като не разбирам изобщо от коли, искам някой да направи промените от които се нуждая.
Благодаря ви предвартелно.
Коментар
-
Всеки да си добави за кой град търси сервизЗащото иначе няма голяма полза
П.П. Нива-та всеки може да си направи сам по нея елементарните ремонти-понеже не е никак сложна а при положение например че един шарнир е 10-15 лева да се даде за неговата смяна в сервиз 30-50 лева за работа е меко казано смешно
Коментар
-
Извинявам се,
Града е София, и по специално търся сервиз кадето могат да подсилят купето, както е описано в една от другите теми (обшиване), и да си сложа по още един ам. (пак от същата тема). Интересно ми е колко ли ще струва?
Коментар
-
Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнениев никой сервиз няма да ти го направят или ще го направят ама искат мнооого пари. за това си купих топлоподаващо от метро по евтино излиза . правя я бавно метлата ама здрава става.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеИзвинявам се,
Града е София, и по специално търся сервиз кадето могат да подсилят купето, както е описано в една от другите теми (обшиване), и да си сложа по още един ам. (пак от същата тема). Интересно ми е колко ли ще струва?
София, но ако има някой в околностите, също става. А аз съм си от Сливен така че и в този край ме устройва.
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеБлагодаря предварително.
Коментар
-
Здравейте,
Запазих си час за понеделник в сервиза на Лада на Симеоновско шосе. Прегледа струва 15 лв, да я закачат на тестер 25лв. Струва ми се разумно. Като мине всичко ще споделя впечетления.
Някой ако е ходил там да не се стеснява ами да каже ако съм влязал в устата на лъва
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеЗдравейте,
Запазих си час за понеделник в сервиза на Лада на Симеоновско шосе. Прегледа струва 15 лв, да я закачат на тестер 25лв. Струва ми се разумно. Като мине всичко ще споделя впечетления.
Някой ако е ходил там да не се стеснява ами да каже ако съм влязал в устата на лъва
Коментар
-
Колеги от личен опит не съм много доволен от сервиза, бях оставил Нивичката да и проверят парното дали не пуска, че имах вода в купето, а те ми смениха задните накладки, след седмица ми изпуснаха спирачките. Цилиндъчетата били за смяна, та се питам никой ли не ги е забелязал....? Няма много мисъл в този сервиз, така че въпроса остава отворен.
Успех с ремонтитеNo Pain No Gain...
Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
RR P38
КТМ 530 ЕXС
Коментар
-
Здравейте,
Днес сутринта я оставих в гореспоменатия сервиз. Като цяло на Нивата и нямаше нищо, разни маншончета и тампончета за по 3-4 лв, тук таме нещо разхлабено. Предупредиха ме, че на съединителя не му остава много живот - макс 10.000км. Цената на комплект нов съединител е 117лв и искат 110 лв за труда. Остаих им я, да го сменят, в сряда четвъртък трябва да е готова, ще видим как са се справили.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар