Рентабилно значи колата да ти докарва повече пари, отколкото харчиш за нея. За да е рентабилно ферарито не става да работиш гларус, требе си да си плейбой. А тоя с газовия таралясник сигурно е даже направо плебей. Интелектуален ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокировката на диференциала на Нива
Свий
X
-
Кара го казваш? В София? Ферарито? Кат го видя да се мота около мене по улиците, а не отгоре на багажника на някоя лада дето сигурно го мести от дискотека на дискотека, тогава и ще съм сигурен че съм я докарал до делириум.
То има един пръст клиренс бе, къде го кара?
А като ги натовари тия дет разбират коя кола е хубава, и паяка го закара в храстите на Камбаните да си пробва ресорите, шофьора на паяка не почва ли по едно време да мрънка че иска да си ходи? Или му фърлят некоя ромка на примоция ръзиъш ... А?
Коментар
-
Нивата я купих таи с изключен преден диференциял
А лоста им атри положения:изключен ,включен преден most , и блокаж, за ремонти немога да кажа shot сам минал само 12 000 за малко повече от месец,и сам сменил само едни тампони на амортисоирите и шангите оотджад а и разходат ми е 9/10 на сто :винк: газ ,а на които нему харесва газта да си джитка на бенз,ама аз при тези километри които въртя немга неми изнася бензин :оопс:"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
-
Това че нивата гори 9-10 не е нещо невероятно. Аз карах доскоро служебна 92-ра година на незнайно колко километра и с незнайно колко собственици и си гореше под 10 на 100 при това постоянно натоварена с двама човека и 200 кила. А това с изключването на предния мост без да се отключват главините май няма никакъв смисъл не виждам от кое ще дойде икономията всичко си се върти триенето си е същото. Като е нова нивата нали има и документи с нея, дай да я видим тая раздатка че това с лостчето стана като виц
Коментар
-
Одобрявам и подкрепям колегата Рангелов!
Или тва е няква Супер Нива, или става дявол снае кво а народа и не знае! Неправилно, другари!
Дайте да я дигнем на подемник и да изпием колкото трябва бира под нея до изясняване на случая.
Коментар
-
Стефане сагласен сам с теб за подемника защото и аз незнам какво точно има в тая кутия,гледал сам доста снимката по горе и немога да си обясня как става номерът
Мислил съм си за подемник но може да стане чак зимаска ,че само тогава небачкам
Лостът има три положения
на парвото най напред предния диференциял е изключен;
на второто посредата се включва диференцияла,но незнам дали се задейства блокировката;
и третото положение е най назад аз си мисля че там включва блокажа
МОЖЕ И ДА НЕЕ ТАКА
А нивата не е нова 91 година е купена от италия с 5 степенна кутия-фабрична 
A и за бирата съм съгласен
"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
-
и аз съм чувал (но никога не съм виждал) за ниви с изключваем преден most - малка серия, за експорт, петстепенни СК. за бирата приемам, от мене подемника
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Ами с чалъм и тук-там с вълшебните думички, включващи призоваване на родителката му..
Шъ свикнъ...
В тази връзка да задам един подвъпрос - Вредно ли е зимно време да го блокирам на заледен или заснежен участък от пътя, когато съм на бързите и да карам десетина-петнадесет километра примерно? Приемаме условно, че пътят е относително прав, със заледявания и навявания.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар