Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на съединител

И аз от съвсем скоро съм с такъв и гореописаните проблеми ги нямам.Няма пета на диафрагмата,лагера натиска директно пружините.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
      И аз от съвсем скоро съм с такъв и гореописаните проблеми ги нямам.Няма пета на диафрагмата,лагера натиска директно пружините.
      При това положение,лагерът трябва да има издаден пръстен с дебелина около 5-6мм завършващ със R.Именно заоблената част на пръстена натиска диафрагмата и се избягва "прескачането" на педала.Ако лагера е с плоска повърхност(стандартният ладов),ще има проблем като описаният по-горе,защото е сметнат да работи комплект със "слънцето".Което е закрепено на притисквателният с три пластини непосредствено пред диафрагмата,като то от към лагера е плоско,а от към диафрагмата е издадено със споменатият R.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Е та комплекта на ЛУК не включва ли и лагер!?
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Включва.
          Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Изобщо казано, има и сработване в цялата работа.

Какво значи "на демпфера няма пета" ? Или имаш предвид диафрагмата?
            Точно така, Ясене. Извинявам се

В комплекта на ЛУК има лагер
            Почвам да си мисля, че притискателя нещо не е наред...
            Въможно е и вилката нещо да не е наред, въпреки че уж беше ОК.
            Една мисъл ме гложди, обаче! Като си вех колата от сервиза всичко беше ОК, но съединителя отделяше много високо. Някъде около средата на хода на педала. Покарах известно време така, може би 500-600км и легнах да видя какво става с луфта на вилката. Луфт нямаше, лагерът беше напънал здраво диафрагмената пружина. Аз, като стар Москвиджиа сменил сам поне 5бр. съединители, веднага дадох лек луфт на лагера.
            И тогава почнаха проблемите! Дали това не е съсипало пък лагера или вилката? Какво мислите?

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
              Дали това не е съсипало пък лагера или вилката? Какво мислите?
              Ако е читав лагера,за тези километри няма как да се скапе.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Предполагам има заводска капсолована смазка, дали би издържала на високи обороти продължително време?

Коментар

Колега, не знам дали има ЛУК менте, но имъл съм три Ниви и трите с съединител ЛУК. Проблеми не съм имал никога с този агретат, след замяната на оригиналния руски. Подлагани са на какво ли не, останах с невероятно впечатление относно този съединител за тази кола. По настоящем имам само една нива вече, която е с ЛУК, както е сложен преди 5 години, до сега, даже не е и регулиран. Поздрави

Коментар

Rocco, с такова категорично становище не ми оставяш друг вариянт освен да свалям и да видя очи в очи истината.
                    Ама хич не ми се ще да се захващам с неща , за които съм давал пари и време
                    Дали има някакъв начин да се погледне поне отмалко в кожуха на съединителя преди да се налага сваляне СК?

Коментар

В кожуха има как да се погледне ама нищо няма да видиш защото нещата се крият едно друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X