Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шнорхел за Нива

Не е 40, бях си играл веднъж да смятам колко кс отиват за преодобяване на въздушното съпротивление при различни скорости. Даже вероятно из дебрите на форума има едни сметки.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Направи ги пак.

Коментар

Мързи ме, ма намерих темата, даже и ти си писал

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=143005
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това аеродинамика на Нива отдавна съм го отхвърлил като идея за понижаване разхода на гориво. С летни гуми на 16" стоманени джанти при 120 км/ч на магистралата ми гори 13 л газ/100 км, а в гората с 16" стоманени джанти и 28" гуми стигам до 17 л газ/100 км. За това добро изгаря на толкова литри газ си трябва кислород и чист въздушен филтър.
          Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Яската е ПРАВ! Разхода ми се дигна с около 1 ЛИТЪР!

jaguar - Намери ли си ХАРПУН

Коментар

Не, мсе още не съм намерил шнорхел. Аз съм конфекционер - ако мога да купя нещо готово, предпочитам да не се занимавам с правене. Та откъде да си купя? Твоят прилича на тези, които съм виждал в руски сайтове?

Коментар

Първоначално публикуван от jaguar Преглед на мнение
                Не, мсе още не съм намерил шнорхел. Аз съм конфекционер - ако мога да купя нещо готово, предпочитам да не се занимавам с правене. Та откъде да си купя? Твоят прилича на тези, които съм виждал в руски сайтове?
                Колега виж в продавалника, днес се рових там и видях, че се продава.Дано не се сметне за реклама, просто колегата е мераклия.Цената беше около 250лв.

Коментар

Първоначално публикуван от jaguar Преглед на мнение
                  Имам шнорхел за Нива, телефона за поръчки е 0897832444, цената е 200лв.

Коментар

Благодаря за информацията, а миже ли да изпратите снимка на имейла ми? Той е attilla39@hotmail.com

Коментар

То с тези самоделни PVC съоръжения, не само разхода ще вдигне, а и хептен ще почне да лази! Изчислява се обем на самата тръба + обемен резервоар за въздуха, който да е в "+" от дебита на самият двигател... Филтърните кутии имат доста дейности...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X