От: Експедиционна Лада Нива 4X4
Жалко за положеният труд и хвърлените на вятъра пари...
					Жалко за положеният труд и хвърлените на вятъра пари...
 ! След като 15 години се борих с 2 Ниви, накрая купих ЛР Диско 2. Ама още ги заглеждам ... "прва любав заборава нема"
! След като 15 години се борих с 2 Ниви, накрая купих ЛР Диско 2. Ама още ги заглеждам ... "прва любав заборава нема"  .
.

! След като 15 години се борих с 2 Ниви, накрая купих ЛР Диско 2. Ама още ги заглеждам ... "прва любав заборава нема"
! След като 15 години се борих с 2 Ниви, накрая купих ЛР Диско 2. Ама още ги заглеждам ... "прва любав заборава нема"  .
. с прекъсване от 1 час... С Нива няколко пъти съм карал от София до Шкорпиловци през Натура зоните край Сливен (около 500 км на ден), но последния път щях да пукна от жега и я смених с Диско-2. Иначе, за гората е екстра ... щото е прежалена по назначение
 с прекъсване от 1 час... С Нива няколко пъти съм карал от София до Шкорпиловци през Натура зоните край Сливен (около 500 км на ден), но последния път щях да пукна от жега и я смених с Диско-2. Иначе, за гората е екстра ... щото е прежалена по назначение  . Аз мисля, че всякакви "подобрения" са безсмислени, само харчене на пари ... може би само обработка против ръжда и нови предни седалки на старо
. Аз мисля, че всякакви "подобрения" са безсмислени, само харчене на пари ... може би само обработка против ръжда и нови предни седалки на старо  .
.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар