Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нивата ми износва предните гуми неправилно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нивата ми износва предните гуми неправилно

Все пак,ако е нарушена геометрията на автомобила,размяната на гумите няма да помогне особено.Казвам геометрия,щото реглажа на преден мост е само част от нея.Изобщо в сервиз в който не ви поставят сензори и на четирите колела,не си хвърляйте парите.Друго е дали "майстора" знае защо трябва да са четири...

Коментар

Е, доста полезни неща научих за гумите и за реглажа. Ясно е, че трябва да се провери на стенд сходимостта. На стенд при някой майстор, който разбира от работата и му се занимава. Точно по този въпрос - никакви препоръки! Лошо. Моят опит с реглажи на предница завърши доста горчиво още отдавна. Почти никъде не искаха да се занимават с москвича ми, а там където го правеха беше на "специална" цена. Най-евтината кола с най-скъп реглаж! Проблемът се реши, когато един приятел-майстор каза, че нямал проблем с реглажа и от тогава той го правеше - почти с подръчни средства. Сигурно се досещате, че неговия реглаж беше доста по-сполучлив от стендовете, на които ходех. Да взема да му се обадя....

Относно вертикален наклон или затворена предница - аз си мисля, че са вертикалните наклони. Лявата гума е по-изтъркана от дясната. Sparky има шесто чувство

След като оправя проблема ще ги въртя. Морския е прав, че педните се хабят повече от задните. Но ще ги въртя на "Н" - както каза Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
        ...Sparky има шесто чувство ...
        Спарки го е ял същия, ама с друго возило. От 20 ходения на реглаж 2 пъти наистина я регулираха.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В стария експрес сервиз който се намира под моста от другата страна на авто гара ЮГ срещу сервиз Ситроен майстора е от старите и не връща и ладите . Моята там си я правя стенда му е хубав и човека си разбира от занаята .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз карам с по рошави гуми не се налага реглаж .
            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
              Аз карам с по рошави гуми не се налага реглаж .
              Я и обуй едни, дето струват по 350 кинта парчето, пък после пак ще си говорим дали пък няма да се замислиш за реглаж. Те пак са си рошави.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Я и обуй едни, дето струват по 350 кинта парчето, пък после пак ще си говорим дали пък няма да се замислиш за реглаж. Те пак са си рошави.
                Да прав си.По скъпи ще дойдат от Нивата.Не бих купил по 350лв.,ще я гепят заради гумите.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X