Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уплътнение предно стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уплътнение предно стъкло

Колеги смених си предното стъкло, беше някъкъв ад няколко пъти го слагахме и махахме но един проблем си остана
    уплътнителя от вътрешната страна от долу по протежението на таблото не може да уплатни фугата е около 2 мм.
    пробвахме като надянахме лайсната на стъклото и тогава го вкарахме но проблема си остана.
    Дайте мнение от какво е колата е 21213 стъкло втора употреба с матова лента от горе колата не е удряна.

Коментар

Не сте го вкарали добре! Така както описваш, стъклото трябва да се вдигне нагоре и долния край ще влезе на място...
      Снимай че може и да не съм те разбрал добре!
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Колега ето за това става дума.http://snimki.be/view.php?id=75029
        забравих да кажа уплатнението е старо просто ми се видя меко
        ако можеш да помогнеш с съвет ще съм ти много благодарен.
        Прикачени файлове

Коментар

Според мен,лайсната не е поставена правилно и от там и стъклото не лежи правилно в рамката.Направи снимки в ъглите от вън и от вътре.

Коментар

Така като гледам стъклото е влязло по навътре, щом колата не е удряна и стъклото е свалено от друг автомобил значи проблема не е там. Уплътнението може да е меко на пипане но не значи че е пластично като новото, аз бих сложил ново уплътнение и нов клин(лайсна). Уплътнението се слага на стъклото след това се слага лайсната и после с въжето...
            Последно редактирано от auto_marin; 14-05-14, 20:34.
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Именно клинът не позволява този "луфт"...Лайсната,освен клиновидния израстък дето потъва в уплътнението,има и периферни израстъци които всъщност обособяват самия клин.Получения луфт при колегата е характерен,когато се монтира стъкло без законтряща лайсна.Това ме навежда на мисълта,че лайсната само "присъства" в уплътнението,без да си върши работата....

Коментар

Стъклото си ляга на всякаде освен от долната страна където съм снимал има фуга
                между стъклото и уплатнителя стъклото го взех от морга беше свалено на него пишеше
                с бял маркер лада нива.
                Интересно е от вътрешната страна всички ъгли са перфектни само 10 сантиметра
                след долните ъгли започва да се поивява тази фуга.
                Може ли да е от стъклото.

Коментар

Първоначално публикуван от alex1 Преглед на мнение
                  след долните ъгли започва да се поивява тази фуга.
                  Може ли да е от стъклото.
                  Може бе...Даже и от международното положение може да е...Всъщност къде се намира това страдание,ако не е тайна...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                  X