Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протече ми водната помпа на нивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Протече ми водната помпа на нивата

Колеги, водна помпа се сменя за 30-40 мин, вие изписахте камара мнения. Виж обезвъздушаването е трудоемко, особено за екземпляр на газ. Не се сваля радиатора, слагаш само един картон да не си насечеш пръстите, демонтираш предпазния калъф, ако има такъв, развиваш динамото да охлаби ремъка и си 6. При монтажа, ако нямаш вяра на гарнитурката, мажни малко силикон и си свиркай. Поздрави

Коментар

А аз имам и изпарител и редуктор (метан и газ) Утре сигурно ще я сменя,ако имам време и ще пиша
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Смених я успешно.Не е никакъв проблем и си е много лесна,но за да ми е още по-лесно си свалих радиатора и решетката отпред и човъркотих от там,защото ме притесни слагането на перката и шайбата в това миниатюрно пространство,а ръчичката ми е колкото 2 стандартни. Сега ще видим кога ще протече тая с пластмасова перка била,за нива специално,по-хубава а у...От 73 до 2013 година помпата била една и съща,да ама не.На по-новите имат шпилка,а моята беше с болт,където се хваща планката за динамото и така....
        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Болта е слаган от някой.Моята лада е 78 и също е с шпилка.Винаги е било шпилка... в алуминии е препоръчително да е така, иначе болта лесно къса резбата.С перките-ако е тая с шест лопатки, имал съм случай такава да се пръсне и да направи радиатора на дреболии.Беше черна на цвят.

А за "ръчичката" която е колкото две стандартни-абе знаех си че има нещо, че да въртиш ей така спортен волан на Нива с една ръка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X