Взе да си пръска и мисля да я сменя в понеделник.Да питам дали има някакви специални действия или стандартното сваляне на радиатора,разхлабване на генератора да сваля ремъка,развиване и подмяна на помпата и т.н. ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Протече ми водната помпа на нивата
Свий
X
-
От: Протече ми водната помпа на нивата
Преди няколко години сменях водна помпа на Нива, но не помня да съм свалял радиатора. Май стана само с разкачване на водните с-я. Единствената „тънкост“ е качествен ключ-звезда13 мм.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Ами перки,кожуси около перката и т.н. не пречат ли ? Защото аз като го гледах,стигнах до заключението,че трябва да се махнат,все пак не съм гинекологOpel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Скубеш всичко без радиатора, точиш и сменяваш. Само сравни дебелините на старата и новата гарнитури. Гледай новата да не е очевадно по-дебела, че после ще има тема "Защо прегрява по баирите"!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСкубеш всичко без радиатора, точиш и сменяваш. Само сравни дебелините на старата и новата гарнитури. Гледай новата да не е очевадно по-дебела, че после ще има тема "Защо прегрява по баирите"!
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Освен гарнитурите,и разстоянието м-у челото на турбината и фланеца.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение... Вие какво ще препоръчате,чисто нова или от морга ?ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеСамо нова. Цените бяха 20-30 лв. Имам нова турбина с лагера (корпуса). Подарявам я.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар