Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нова нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нова нива

днеска говорих с тази фирма и ужас с 1000 лв е по скъпа Ладичката щото им сложили аларма с централно за 500 лв незнам ма за 500 лв сигурно тая аларма трябва да има стелт технология и да прави Нивичката невидима

Коментар

наи после си поръчах Нивичка и е въпрос на дни (надявам се) да си я взема предполагам че много е писано по темата но ако може някои да ми помогне въпреки че автомобила ще е нов знам че има някои заводски дефектчета които искам да отстраня щом го взема ако може някои да ми каже какво да сменя и с какво разбирасе . Склонен съм да дам и повече пари за по читави части за да нямам проблеми в последствие

Коментар

Ние лесно ще ти дадем съвет какво да смениш по колата,ама трябваше да смениш доставчика!Бахти алчните копелтии.Ти знаеш ли колко му е цената на дистрибутора в Толиати?Ще ти кажа-8200 лв. я взема оттам.И не му стигат 3 бона печалба,ами и с аларма и ЦЗК те пържи.Че и там братчеда алармаджия да плюска.Каква е тая аларма за 1000 лв.,бе човек?!Тия те лъжат като последен будала.Аларма за 1 бонка се монтира на Мерцедес 600 СЕЛ-ходи питай който щеш алармаджия.Верно,сигурно е стелт някакъв.
        Бъди здрав и те очакваме скоро в нашите редици!
        Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
        имат право да гласуват на избори.

Коментар

Тая фирма не е ли в кв Левски?

Серво, имобилайзер, ЕВРО 3(инжекцион Бош!)..ъ-ъ-ъ и кво още имаше...а , отопление на задното стъкло.. Те ти 1000лв отгоре

О-о-о, забравих най-важното - три блокажа!!!

Ходил съм там , гледах ги, даже и оферта ми написаха..
          Последно редактирано от Lazar; 07-09-07, 21:44. Причина: допълнение

Коментар

да в Левски Г малко са по скъпи но като се позадърпаш и свалят от цената

Коментар

И къде приятелю,ги слагат тия три блокажа?Ако не е тайна на фирмата,разбира се.Единия си го има по условие,така че с него няма какво да се фукат.Освен ако тая фирма не продава раздатката като екстра.Ма що не?В нашата страна всичко може.Блокаж отзад-хубаво,ама поне винтов ли е?А за блокаж отпред да бяха попитали купувача.Че току виж не успее да завие на излизане от магазина.
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Част от разговора ми с продавача в "Оная фирма"

- Нали е с три блокажа? Освен междинния, има и на предния и задния мост?"

Това беше подвеждащият ми въпрос към продавача, който всъщност се оказа шефа..
                И той:

- Да, разбира се че има.
                - А от къде се включват? Защото виждам че има само едно лостче.
                - А,точно от това лостче се включват.. и трите едновременно.
                - М-м-м, супер! Бихте ли ми написали една оферта? Там оскъпяване, самоучастие и т.н.

Беше много любезен човека.Дори ми предложи да разгледам и "Новата", Шевролет Нива

Коментар

В НАР е ария на дебилщината. Макар и да навивах бащата да вземем Лада преди 6-7 години не бях сигурен дали няма да "изгорим" от тази фирма. Ето какво намерих в Лада форума:
                  1 колега карал празниците с негов приятел, който бачка в Хасково и оня му разправял куриози за новите Ниви
                  случай 1:
                  клиента редовно се оплаква от липса на мощност, голям разход, тресене, нестабилен празен ход и т.н. След доста тестове решили да отворят двигателя и какво да видят - 1то бутало го няма
                  случай 2:
                  клиент (друг) си поръчал модел с екстри и доплатил 2000лв за климатик, който се оказало че почти не охлажда, ефекта с отворени прозорци бил по-голям
                  случай 3:
                  разтоварват колата от автовоза и пича докато я смъква усетил, че тягаво спира и само де не са я изтърсили с трясък от камиона. При проверка на спирачната система установяват, че предните спирачни апарати ЛИПСВАТ, а маркучетата затапени с болтове
                  Историите са реални от края на 2006та година, коментара оставям на вас!
                  Източник: http://forum.ladaclub-bg.com/viewtop...0%D1%80#p80332
                  99 % съм сигурен, че това си е жив съботаж. Невъзможно е да стане в завода.

Коментар

Ти пък.На мене един майстор на диференцияли(бил най-добрия,единствения и т.н.),в продължение на половин час ме убеждаваше,че блокирането на предния диф се усъществява посредством...:"-Едни врътки,тука,на главините...като ги завъртиш и има лост през полуоската,и колата излиза от калта...мнооого пъти съм го пробвал...".ИзбЕгах веднага,че може да е заразно...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ами и аз имам едно питане- сигурно е мноооого тъпо ама като не знам.На Нивата блокажа на раздатъчната кутия ли е(равно усилие към преден и заден мост) или на задния диференциал.Просто досега не ми се е налагало да го ползвам ама иде зима та знае ли човек.Мерси на всички
                      Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Един познат си купува Лада седмица от нар преди време и иска да направи кръгче преди да я плати. Казват му, че не може и ако иска да я взима така. Плаща той, тръгва и втора скорост няма. Връща се при тях след 5 минути и иска друга, а те му казват, че колата е в гаранция, да я оставя и да си взима рейса за София. Те щели да му се обадят като е готова. Теглил им една майна на селяците и си я докара тук. При отварянето на кутията се установи, че ги няма зъбните колела за втора скорост.

Няма нищо чудно в тази история. Така е винаги с руските неща и хората покрай тях. Винаги може да ти се случат неща за които да не вярваш и на очите си.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
                          На Нивата блокажа на раздатъчната кутия ли е(равно усилие към преден и заден мост)
                          Това е верният отговор.
                          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Поне на мен ми показаха всички налични Ниви а предполагам и на всеки желаещ и да направя едно кръгче с автомобила които си избрах (ходих два пъти и двата покарах различни Нивички) нямаше проблем .Имаше и втора ( не става вапрос за фирма НАР)

Коментар

Лада е марката с най-много вносители в България:
                              1. Нар Хасково - www.lada.bg
                              2. ЕТ „Авто-Изток” Варна - www.avtoiztok.com www.lada-bg.com
                              3. K&N София - www.lada-bg.eu
                              4. "СЕЙ ХАЙ" ООД Варна - www.carpoint4x4.com
                              5. "Хелис Кар" ЕООД Варна www.helis-car.com
                              6. "Елва - Авто" ЕООД София - www.elva-ink.com
                              7. Старгруп Пловдив - www.stargroup.bg
                              8. Атаник София - www.niva.bol.bg
                              "Лада България" в София май вече не съществува. Тези са за които знам, може би има и още
                              В нормална държава с пазарна икономика това би било в огромна полза за купувача, но уви...
                              УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

[quote=botsko;209075]..."Лада България" в София май вече не съществува. ..quote]

Май да. На бившата им сграда в Младост4, вече пише Renault.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X