Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нова нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нова нива

знае ли някои от каде е наи добре да си купя нива
    в Лада България е с 500 кинта по скъпа от НАР щото били от Гръцка фирма с по добра зглобка а пък другите били от Турска фирма
    Някои знае ли ква е историята наистина
    мерси

До: нова нива

Доколкото ми е известно тези автомобили се произвеждат само в Тольяти а това не е нито в Гърция, нито в Турция.
    Като става въпрос за Турция мисля, че ако Нивите се произвеждаха там биха били няколко порядъка по-качествено изпълнени. (пример - рено Меган и др.)
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Доколкото ми е известно тези автомобили се произвеждат само в Тольяти а това не е нито в Гърция, нито в Турция.
      Като става въпрос за Турция мисля, че ако Нивите се произвеждаха там биха били няколко порядъка по-качествено изпълнени. (пример - рено Меган и др.)
      много точно!

Коментар

Такива са фактите... А фактът е най-упоритото нещо на този свят...
        По правило ние оплюваме Турция, Китай и т.н. но на практика не произвеждаме нищо а ако случайно го произведем то е под тяхното ниво..
        Плюем и румънците, но те са светлинни години пред нас..

Коментар

Моята я купих от НАР - Хасково с ясното съзнание, че подпомагам финансово ДПС, т.е. един от обръчите от фирми на Доган. Другата възможност през 2006 год. беше фирма "Челик Мотор" - коментара е излишен, досещате се. В интерес на истината НАР - Хасково продават най-евтино. Ето ти един линк, прочети, направи запитване и действай. Няма да сбъркаш. НИВА е велик автомобил. При това е оригинален - руски. Нива се сглобява само в Толиати - Русия.
          http://www.lada-center.com/?page_id=4
          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
            знае ли някои от каде е наи добре да си купя нива
            в Лада България е с 500 кинта по скъпа от НАР щото били от Гръцка фирма с по добра зглобка а пък другите били от Турска фирма
            Някои знае ли ква е историята наистина
            мерси
            Предполагам, каква е историята: - Нива е един от конвертируемите автомобили на Русия. Харчи се по цял свят. При това в България най-евтино. Защо не се внасят от BG фирми? Ами на принципа като в политиката - този бизнес за нас, оня за вас. Далече съм от мисълта, че българите са забити.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Мерси но нямах предвид че е произведена в Гърция или Турция ами че в Лада България е внос чрез някаква Гръцка фирма която уж взимала някакво уж по добро качество Били заменени няко детаили с по добри и има пласмаски на капака и на задните панели и за това е с 500 лв по скъпа от НАР

Коментар

...чрез някаква Гръцка фирма......
                и има пласмаски на капака и на задните панели и за това е с 500 лв по скъпа от НАР
                Ако пък минава през пернишка фирма си представям колко по-скъпа ще е)))

Коментар

Мерси но нямах предвид че е произведена в Гърция или Турция ами че в Лада България е внос чрез някаква Гръцка фирма която уж взимала някакво уж по добро качество Били заменени няко детаили с по добри и има пласмаски на капака и на задните панели и за това е с 500 лв по скъпа от НАР
                  Според мен е по скъпа с 500 лв само заради пластмаските. Това за подменянето на детайлите въобще не ми се връзва.

http://www.lada.gr/ - сайт на гръцкия представител на Лада

http://www.lada-bg.eu/ - българската фирма, която внася от Гърция.

Иначе гърците имат готини аксесоари - тегличи, предни решетки с място за монтаж на лебедка и т.н.
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Е ТОЧНО ЗА ТАЯ ФИРМА СТАВА ВЪПРОС

Коментар

Всички Лади са с еднакво добро качество. Тия пласмаски можеш да си ги купиш допълнително от друго място на неколкократно по-ниска цена и да си ги монтираш сам. Но на линка, който ти дадох пише:

НАМЕРЕТЕ ПО-ИЗГОДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ ЛАДА И НИЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ РАЗЛИКАТА 150 %.
                      Ние Ви предлагаме следното:
                      • Позвънете на всички продавачи на ЛАДА,
                      • Намерете предложение, което Ви се струва най-изгодно,
                      • Запишете го заедно с името и телефона на дилъра,
                      • С тази информация елате при нас в ЛАДА Център.
                      Ако нашето предложение се окаже по-неизгодно за Вас, то ние ше Ви върнем 150% разликата ( ако купите Вашата Lada от нас ).
                      От ЛАДА Център - специално за Вас!
                      Значи това е най-добрата оферта барабар с пласмаските.

Коментар

)) Тия май не са виждали жив руснак, еле па от последните години. Нали ако някой отиде в завода и се представи като грък или турчин, и на това основание поиска най-хубавите коли от склада, половината завод ще хукне да му събере най-задръстения, скрит от години специално за такива най-окаян брак ... За тях турците са азери - едни от най-противните пънове. Общественото отношение към тях е ужасно, ние направо обичаме дейците на ДПС в сравнение с тяхното. А гърците са слабо различими, но някви там от европедалите.
                        А че Лада - България не е руска или българска е само наша вина и на руснаците.

Коментар

Е ТОЧНО ЗА ТАЯ ФИРМА СТАВА ВЪПРОС
                          Точно тази фирма мога да ти кажа, че абсолютно лъже за каквото и да било. Бях при тях, видях им колите. Нито са с боя металик /късите Лади Ниви/ нито пък имат някакви заменени детайли, както твърдят от фирмата. Това само на първо гледане без задълбочаване. Имат разни допълнителни аксесоари /пластмаски/ и това е. Предложиха ми някакъв такъв аксесоар или комплект гумени стелки за 90 лева !!! Пълни мошеници. Друго не мога да си мисля.
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                            Точно тази фирма мога да ти кажа, че абсолютно лъже за каквото и да било. Бях при тях, видях им колите. Нито са с боя металик /късите Лади Ниви/ нито пък имат някакви заменени детайли, както твърдят от фирмата. Това само на първо гледане без задълбочаване. Имат разни допълнителни аксесоари /пластмаски/ и това е. Предложиха ми някакъв такъв аксесоар или комплект гумени стелки за 90 лева !!! Пълни мошеници. Друго не мога да си мисля.
                            абе какви заменени детайли,кой ще ги върши тия работи,лъжат си смело хората,а за 500лв. цялата Нива можеш да я направиш пластмасова!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              )) Тия май не са виждали жив руснак, еле па от последните години. Нали ако някой отиде в завода и се представи като грък или турчин, и на това основание поиска най-хубавите коли от склада, половината завод ще хукне да му събере най-задръстения, скрит от години специално за такива най-окаян брак ... За тях турците са азери - едни от най-противните пънове. Общественото отношение към тях е ужасно, ние направо обичаме дейците на ДПС в сравнение с тяхното. А гърците са слабо различими, но някви там от европедалите.
                              А че Лада - България не е руска или българска е само наша вина и на руснаците.
                              Аз съм на абсолютно същото мнение. Чудно ми е, че българин не е хванал този бизнес.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X