От: Търся СЕРВИЗ за диагностика на ВАЗ-21214:
За лагерите на междинния вал не се сетих наистина.Но ако шумът е от нарушената хлабина на зъбната двойка, според мен това пак е по причина на луфт в лагерите.Аз бих тръгнал от най слабия лагер към по големите.След като се установи причината за случката, която вероятно е теч на маслото отнякъде, най често е от задния семеринг, под вертолетчето.А там протичането се случва като се разхлаби гайката на вертолетчето.
За лагерите на междинния вал не се сетих наистина.Но ако шумът е от нарушената хлабина на зъбната двойка, според мен това пак е по причина на луфт в лагерите.Аз бих тръгнал от най слабия лагер към по големите.След като се установи причината за случката, която вероятно е теч на маслото отнякъде, най често е от задния семеринг, под вертолетчето.А там протичането се случва като се разхлаби гайката на вертолетчето.
Орязаха и крилата да не вие на умряло и да изпада в паника и да гаси цилиндри за щяло и нещяло - те пак и руснаците много модерно я направили - бре да еб. - сложи му нещо с чук и отверка да се оправя - компютри и Лада Нива - смях в купето!
). Просто ми е интересно, не е ли вариант в случая? Или братушките и те са захитряли през 3 месеца да слагат различен комп?
Коментар