Ми майче да 3-4 ще вършат перфектна работа.А се бъзиках с моя майстор, че като ти продават нива трябва да те питат дали си автомонтьор и ако не си да не ти я продават
.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нива на магистрала
Свий
X
-
До: Нива на магистрала
Нива на магистрала
Карал съм нова 1,7 с оригиналните гуми и премине ли 70-80 км/ч усещането е крайно неприятно.
Пък и задната и седалка е една, абе направо я брой за двуместен автомобил.
Ако ще се движиш по магистрала има толкова други коли...ONROAD & OFFROAD ONLY WITH ALLWHEEL PERMANENT DRIVE
Коментар
-
Темата е от преди 2 години..... Едва ли още чака мнения колегатаПървоначално публикуван от mslavchev Преглед на мнениеНива на магистрала
Карал съм нова 1,7 с оригиналните гуми и премине ли 70-80 км/ч усещането е крайно неприятно.
Пък и задната и седалка е една, абе направо я брой за двуместен автомобил.
Ако ще се движиш по магистрала има толкова други коли...
Коментар
-
Значи вликия проблем на руското автомобилостроене е ,че те не правят нищо за хора-или за войници или за архипелаг ГУЛАГ,това е НИВА-та-излизаш на пътя и главата ти е строшена от непрекъснатото виене на дифове и раздатка,вибрации-като в совалка при приземяване,да не говоря колко пъти се прави за да изкара половин ловен сезон.
Коментар
-
Шума на магистрала или асфалт намалява с 15 цола джанти и гуми. Разхода е около 10/100. Според мен не става за основен автомобил. Но за втори автомобил е номер 1, оносно цена/възможности/подръжка/
естествено тръпката от карането.
ЛАДА НИВА 1.7
Карана е само по асфалт, няма грам ръжда
Коментар
-
До: ВАЗ 21214 - супер автомобил за България
Сравнение цена с качество е добра но не е за дълги разтоянияПървоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнениеОт две седмици имам чисто нова Лада 21214 - Нива. Прочел съм по няколко пъти всичко, каквото е написано за тези автомобили във форумите. Определено очаквах, че тук ще чука, там ще скърца и ще друса, но останах приятно изненадан. Колата е перфектна, има мощ и комбинираният разход на бензин е около 9/100. Братята са се постарали. И не на последно място - цената е приемлива.
Коментар
-
мойта нива е на 1 година 1.7 бензин къса база и на магистралата варна-шумен успя да постигне максимум от 142 км/ч 
ама много трудно бих се навил да тръгна за София с нея за дълъг път нещо друго ...
Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Питай колегата nedialko dimitrovПървоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
мойта нива е на 1 година 1.7 бензин къса база и на магистралата варна-шумен успя да постигне максимум от 142 км/ч 
ама много трудно бих се навил да тръгна за София с нея за дълъг път нещо друго ...
. С Нивата и то с гуми за кал София-Бургас-Варна-Измаил-Вилково-Измаил-Болград-плюс още бая между селата там-Русе-Плевен-Червен бряг-Бяла слатина-Мездра-Ботевград-София ... Някъде към 2400 км за 6 дни
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
ГлезотииПървоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
важна е тръпката бе човек
Ако те кефи що
Коментар
-
И пак бих тръгнал и на повече км.Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеПитай колегата nedialko dimitrov
. С Нивата и то с гуми за кал София-Бургас-Варна-Измаил-Вилково-Измаил-Болград-плюс още бая между селата там-Русе-Плевен-Червен бряг-Бяла слатина-Мездра-Ботевград-София ... Някъде към 2400 км за 6 дни 
много си ме кефи нивичката
Коментар
-
Е много ясно тва да нее булит от F 1Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
Коментар
-
ако кажете че се събираме в София за да направи оффроуд преход през стара планина до варна или някъкъв друг маршрут веднага идвам с нещ до Софищ
а за скоростта мислщ че е напълно достатъч имайки предвид какво се случва по БГ пътища ...Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Планирам нещо такова кат се позатоплиПървоначално публикуван от totolamb Преглед на мнениеако кажете че се събираме в София за да направи оффроуд преход през стара планина до варна или някъкъв друг маршрут веднага идвам с нещ до Софищ
а за скоростта мислщ че е напълно достатъч имайки предвид какво се случва по БГ пътища ...
ще ти оведомя кога щом изявяваш желание
с компания по добре 
Стягаи Нивата
Коментар
-
Той е герой в моите очи!!!!!!!!!!!Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеПитай колегата nedialko dimitrov
pp.на мен най дългият преход с НИВАТА ми е Перник-Гурково-Перник,и си беше супер.Последно редактирано от nyvatest; 13-05-08, 20:33.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар