Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите на Нивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростите на Нивата

за 2 дни съм минал над 700 км
    и днес сутринта тръгвам по задачи ,и ужасссссссссссс, 5 изключва и не след дълго на най-натовареното място в Троян, при потегляне нещо изтрака и се оказа че не мога да включа на никоя скорост.
    Няма да споделям колко псувни и ругатни отнесох докато ме изтеглят
    Какво може да е станало?
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

До: проблем със скоростите

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
    за 2 дни съм минал над 700 км
    и днес сутринта тръгвам по задачи ,и ужасссссссссссс, 5 изключва и не след дълго на най-натовареното място в Троян, при потегляне нещо изтрака и се оказа че не мога да включа на никоя скорост.
    Няма да споделям колко псувни и ругатни отнесох докато ме изтеглят
    Какво може да е станало?
    какво значи не мога да включа - не влизат скоростите,или влизат,а колата не помръдва

Коментар

Сваляи капака на скоростите, не е необходимо да сваляш самите скорости, законтрящото болче на вилката има навик да се отвива ако е това си касметлия, при мен преди време го изстреляха зъбите на пета и пръсна капака на скоростите. Ако е това просто го задягаш като използваш някъкъв фиксатор.

Коментар

вклщючват се но колата не помръдва.

Коментар

ква марка кола е това нещо френско ли, форд ли или нисан ?
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Кадилак-Самара...
            Нива разбира се. Или съединителя е отекъл или някой вал в кутията е казал сбогом...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нива те тъй си праят
              Последно редактирано от koko11; 06-08-07, 19:58. Причина: данни

Коментар

ооо нива. Проблема е при петата. Скъсва болта държащ зъбчатката на пета и 4ао. Всичко става на попара с петата. Слагай четри степенна и забравяш за проблемите. Нивата просто НЕСТАВА с петата. 10мм болт завит в оста ще държи на такова усилие... безубразие.
                Лек ден и късмет

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
                  ооо нива. Проблема е при петата. Скъсва болта държащ зъбчатката на пета и 4ао. Всичко става на попара с петата. Слагай четри степенна и забравяш за проблемите. Нивата просто НЕСТАВА с петата. 10мм болт завит в оста ще държи на такова усилие... безубразие.
                  Лек ден и късмет
                  Е как да се откаже от петата скорост? То това е гордостта на нивата.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                    Е как да се откаже от петата скорост? То това е гордостта на нивата.
                    Особенно по нанадолнище с попътен вятър как помага!
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Проблем със скоростите на Нивата

Съвсем скоро, преди една седмица, правихме скорстната кутия на Нивата, и когато я отвориха, болта именно на петата беше скъсан. Въпреки това си включваше до момента на самото отваряне. Причина за отварянето беше ужасния шум от нея, предизвикан от износени лагери, които бяха сменени висчките, но това е друга тема. Тук според мен е радатката. Нали ако е на междинно положение между бързи и бавни не потегля. Явно там е ключът според мен...

Коментар

До: Проблем със скоростите на Нивата

порпинцип на нивата заминат ли лагерите заминават и корпусите или по-точно ако несе купи правилното лепило да се залепат новите е все едно да си убуеш старите гащи къпан.
                        А односно болта - той там е ненормално с висока якост, ако не е сложен какъвто трябва става още по-голяма попара.
                        Лек ден

Коментар

Градски, съжалявам за офтопика, ама не се сдържах да не плясна това емотиконче

Дано я оправиш по скоро Нивата, че знам колко е гадно да ти спре колата на пътя и да те заобикалят, псувайки

Коментар

виж си съединителя!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

Градски, съжалявам за офтопика, ама не се сдържах да не плясна това емотиконче

Дано я оправиш по скоро Нивата, че знам колко е гадно да ти спре колата на пътя и да те заобикалят, псувайки
                              картинката е супер и аз бих я натисналлл))
                              какво общо имаш с троян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X