Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tермостата на лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Tермостата на лада нива

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Антифриза концентрат ли е??
    Защото ако не е смесен с достатъчно вода, може да се появи този проблем, приблизително де
    Да, скоро сменях водната помпа, че лагерът й беше заминал и тогава долях поне литър концентрат.
    Но това не би трябвало да е причина, защото доста време след това нищо не съм забелязал.

Като имам време уикенда ще поогледам кръговете, защото имам съмнение, че пластмасовият разширетелен съд за антифриза е леко спукан и сълзи антифриз от там.
    До сега опитът ми показва, че тези пластмасови съдове са си консуматив
    Само този не съм сменял до сега

Коментар

Проблема с нивата е решен.Беше запушен радиатора.Промиване с кисилина и всичко е ок.Благодаря на всички които ми помогнаха.

Коментар

Трябва да сменям термостата на Нивата(21217/1,6 л/73 кс) и днес като погледнах какво се прелага,видях,че има три вида според температурата на отваряне. 80;85; и 87 градуса.Стрелката на температурата стоеше непосредствено след чертата на 90 градуса.Та въпроса ми е,какъв термостат да взема за да поддържа колата същата температура?
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

85 е за твоя модел

И колкото по-рано спрете да мерите градуси по стрелката на таблото, толкова по-лесно ще ви бъде.

Коментар

Благодаря.Аз за това не споменавам градуси,а описвам положението на стрелката. Пък термостата ми е заседнал в отворено положение.
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X