Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свети ми лампичка с удивителен/на Нивата/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Свети ми лампичка с удивителен

Преди години, отварях едно "Жигули" на 100 000 и си беше, направо, за втори ремонт
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Неискам да спамя,но не се сдържам,имам Форд Фокус,грижовно обслужван....на 130 000км,един собственик, но........за ПЪЛЕН основен ремонт.....в тази линия мисля ,че Нивката и Узика са доста добре(за Фокуса сам дал една торба пари).

Коментар

До: Свети ми лампичка с удивителен/на Нивата/

Аве вие нещо сте са наговорили да ме депресирате
        Единият пише "Нивата ти е изчислена за 90000 км". А тя е точно на колкото в момента. Другият пише "умря ми фокуса на 130000 км." Аз по една случайност имам и фокус на 129000 км ...
        Vitara 2.0 V6
        Honda CRV (Gen 1)
        Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
        ВАЗ 2131

Коментар

Ми къв ти е въпроса? Фърляй таралясниците и купувай УАЗ. Назначения от завода ресурс там си е чисто нула километра. Правиш каквото искаш и всичко винаги е в твоите ръце, не зависиш от никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Ми къв ти е въпроса? Фърляй таралясниците и купувай УАЗ. Назначения от завода ресурс там си е чисто нула километра. Правиш каквото искаш и всичко винаги е в твоите ръце, не зависиш от никого.
            +1

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
              Аве вие нещо сте са наговорили да ме депресирате
              Единият пише "Нивата ти е изчислена за 90000 км". А тя е точно на колкото в момента. Другият пише "умря ми фокуса на 130000 км." Аз по една случайност имам и фокус на 129000 км ...

Остават ти още 1000 км да се насладиш на този автомобил
              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Животът е груб и озъбен.
                Има партиди които заминават на основен ремонт след 20 000. И които карат по половин милион.
                Разсмиваш ме сериозно!!!

Коментар

Животът е груб и озъбен.
                  Има партиди които заминават на основен ремонт след 20 000. И които карат по половин милион.
                  Напоследък в България внасяли от тези партиди, дето карали по половин милион.
                  Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                    Напоследък в България внасяли от тези партиди, дето карали по половин милион.
                    Но с цената на какво? На непрекъснато лежане под нея.
                    Днес точно карам бившата си Нива на която е изкривен... задният мост. Стои като претоварена татра. Вие неистово и завива с известно закъснение (докато обереш луфта на волана). Изхвърля 4-а и 5-а скорост. Колата е на 142 000 (истински) повечето от които са по нормален път. Състоянието и е отчайващо... Произведена е 2001 г и е гнила много.. А беше взета с презумпцията, че най-добрата кола е новата....Ако беше вярно нямаше да карам сега исузу 84г...
                    Единственото здраво нещо по нея е двигателят. (1.7)
                    Докато беше в гаранция още си показа "магарията".
                    Сега очаквам много червни картони, но не ми пука - моят опит с Нива е такъв...
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X