На нивата й светна една червена лампа с удивителен и кръгче около него на таблото. Какво може да означава това?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свети ми лампичка с удивителен/на Нивата/
Свий
X
-
До: Свети ми лампичка с удивителен
Предполагам че е за ръчната спирачка.Ако случайно не караш на ръчна(което не ми се вярва)-значи отдоло под лоста на ръчната се е скапало копчето(прекъсвача)което задейства тази лампаСъщо виж и нивото на спирачната течност.
Последно редактирано от TRAPERA; 02-08-07, 10:11.
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеНамаляла е спирачната течностOnly after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Благодаря за съветите, наистина се оказа проблем свързан със спирачките, но не с липсата на течност, ами просто датчика за течността нещо му е станало - течност си има. Като бутнах едната жичка и спря да свети. Нещо явно е клеясало и не прави контакт. Между другото видях, че маслото за двигателя е паднало доста под минимума, което значи, че таралясника е почнал и масло да бута. Нормално ли е това за Нива на 90000 км?Vitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
-
Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнениеМежду другото видях, че маслото за двигателя е паднало доста под минимума, което значи, че таралясника е почнал и масло да бута. Нормално ли е това за Нива на 90000 км?Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнениеМежду другото видях, че маслото за двигателя е паднало доста под минимума, което значи, че таралясника е почнал и масло да бута. Нормално ли е това за Нива на 90000 км?Последно редактирано от banjo; 02-08-07, 18:47.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Е, ти уби детското в мен с тоя официален ресурс на нивата ...
Че е таралясник, таралясник е, ама поне 200000 съм сигурен, че може да изкара. Иначе, маслото винаги е сменяно на 8000 км, въпреки, че по спецификация би трябвало да изкарва 12000. Марката, която ползваме е Шампион.Vitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеОфициалният ресурс на Нивата по ТЗ е 90 000 км.
И на УАЗ-а р толкова,нема да се плашитеЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар