Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да си купя радиатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От къде да си купя радиатор.

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    Коле и на теб ти обясних че дефектите ги видяхме след като пипахме вече по радиатора -а имено след монтажа на датчика.Не искам да се карам със колеги от форума и за това не исках да го споделям тук.Ти настоя да пиша.Ще купя друг и ще се оправи сичко .
    А този - какво правим?
    Имам нива с такъв радиатор.
    1. Ако искаш - връщай го за моя сметка.
    2. Ако искаш - ела виж другия.Свали го САМ след като видиш, че не тече и нивата работи с него, не загрява, не надува и каквото се сещаш.
    Както казах на модератора (макс) - харакири няма да си направя. Казвам го и на теб.
    Предлагам решение повече от едно удобни за теб. Имаш избор, за разлика от мен.
    Нямам сестра, но само Кольо знае и вярва.
    Благодаря му за това !

Коментар

Аз държа да се знае истината. Не искам нито да подкрепям някого, нито да навредя.

Според мен радиатора си е имал дефект, но поради "затъкване" или нещо друго не се е проявил, а след награвянето за слагане на датчика вследствие на загряването може да се е поразсъхнал, и да е протекъл. Както може и 100 други неща, никой не знае кое е вярното.
      Почти съм сигурен, че никой от двама ви не лъже, всъщност не почти, а направо съм сигурен, но техниката ви играе номера, и се стига до конфликт.
      Сярното решение в случая го казах-връщане на радиатора за сметка на Вени, връщане на парите, радиатора за скрап, вие двамата да се запознаете наживо(събора наближава), да пиете по ракия, и да станете приятели. Често се случва след разправия.

Вени, за намразването не се безпокой, мен ме мразят доста хора, но ако си го слагам на душата-досега да съм пукнал от нерви. Ама не, 115 кила съм...
      Компенсирам с тройно количество приятели. Те са безценни.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мисля, че темата трябва или да се премести или дискусията по нея да спре. Няма драма - bgbul даде предостатъчно варианти проблема да се реши цивилизовано. Отношението му беше коректно въпреки белята, която е станала. Кой крив и кой прав на този етап вече няма значение. Нито се е покрил, нито е спорил, нито е обвинявал. От тук насетне meha1971 да си реши лично дали ще се възползва от двата варианта или няма да се възползва. Въпрос на негово лично светоусещане и междуличностни взаимоотношения между двамата. Какво повече може да се направи по случая? Нищо (поне нищо цивилизовано)!

Коментар

Ясно е - аз съм виновен. Няма две мнения. Дори се чудя на акъла си, но това не ме притеснява.
          Поемам си отговорността и толкова. Само който не работи той не допуска грешки. Особено с втора употреба.
          И сега за да се види коректност на 100% - ето крайния вариант на положението.
          Имам две ниви. Нивата 1.6 е с такъв радиатор и си се кара .
          Колегата идва , вижда радиатора в "бойни условия" - няма течове и т.н.
          Сваля го сам (ще помагам) и си го взима без доставчици и без майстори.
          Черпя кой каквото пие и с усмивка по живо по здраво си оставаме колеги.
          Ако и на това предложение намерите кусур.....

Коментар

Радиатора е вече при мен .Колегата ми прати друг по еконт.Следва монтаж .
            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Мисля, че това решава въпроса окончателно.
              Остава и двамата да дойдете на събор и да изпием заедно по бира или каквото там...

Коментар

Коле наистина държа да ме запознаеш с тоз колега.
                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ми то и аз не се познавам наживо с него. Само от тук. Ама съм имал "някои" контакти, и от тях съдя, че е читав човек. Рядко се лъжа...

Ако и двамата дойдете на събора-ще стане работата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X