Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да си купя радиатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От къде да си купя радиатор.

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    От мен. Почти нов, да не кажа нов.
    Давай на ЛС или по телефона. Ако искаш, разбира се.

Питал ли си за цената на нов. Не ми се казва.Попитай!
    На БМВто е по-евтин от този (бакърен ли е месингов ли е ...... купуват го за мед )
    Добре де купих си радиатора от теб не съм праил пазарлък за цената.Защо не ми каза че тоя боклук дето ми го прати по еконт тече от всякъде.След като ти се доверих и си поръчах от теб радиатора го дадох веднага да му сложат датчик на ДОЛНОТО казанче да включва ел перка .И грешката е моя че не го проверих веднага а ти се доверих.Ама нейсе за три дена псуване и калайдисване гооооре долу стана -като вода почти не пуска но на антифриз тече кат лейка .Друг път като предлагаж СТОКА гледай да е редовна.
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
      Добре де купих си радиатора от теб не съм праил пазарлък за цената.Защо не ми каза че тоя боклук дето ми го прати по еконт тече от всякъде.След като ти се доверих и си поръчах от теб радиатора го дадох веднага да му сложат датчик на ДОЛНОТО казанче да включва ел перка .И грешката е моя че не го проверих веднага а ти се доверих.Ама нейсе за три дена псуване и калайдисване гооооре долу стана -като вода почти не пуска но на антифриз тече кат лейка .Друг път като предлагаж СТОКА гледай да е редовна.
      Връщай го за моя сметка. Приемам си го. Вярвам ти!
      Да предположим, че си прав. Радиатора стои цяла зима .
      Аз не съм вътре в него. Съжалявам, ако така се е получило.
      Приемам го обратно. И заминава на вторични на доверие от теб.
      Още веднъж - съжалявам !

Коментар

Още веднъж - съжалявам !
        С твоите чурук търгашлъци си изкара име, сега го затвърждаваш.
        Жалко, че така постъпваш и то не инцидентно, чак не ми се занимава да те пиша в некоректните, ти и така блесна.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          С твоите чурук търгашлъци си изкара име, сега го затвърждаваш.
          Жалко, че така постъпваш и то не инцидентно, чак не ми се занимава да те пиша в некоректните, ти и така блесна.
          Явно е така. Смотан съм, какво да се прави.
          Имам една обява във форума. ЩЕ я прекратя и нея.
          И повече няма да пускам. Дано така форума стане по-хубав и коректен.
          Ще се радвам, да допринеса с нещо хубаво - да не продавам НИЩО във форума.
          Ти поне си модератор - ще имаш поглед дали спазвам хубавото.
          По-коректно от това - да си приема обратно стоката е единствено да е хубава стоката.
          Правя това което мога - приемам упрека и стоката си обратно за моя сметка. С първата дума.
          Харакири ли да си направя ?
          За моите "чурук" продажби какво знаеш.
          НА кой съм продал "чурук" каквото и да значи.
          Ако имаш пред вид некоректното представяне с печката "ВЕБАСТО" - тя си работи.
          Това каква е била съм заснел с камера. Част по част.
          Тук във форума съм от 4 години. Два пъти се дъня. Първия път с печката. Не ми се коментира.
          Трябваше някой да се извини, но не аз.
          Втория път - сега. И това не ми се коментира. Дори не знам дали е вярно.Все ми е едно - приемам го за вярно.
          Взимам решение което е правилното и пак упреци.
          Като си толкова умен и безпогрешен посъветвай ме как да съм коректен в този случай?
          Моля те !
          Понякога човек не мисли когато говори и упреква. Обикновено, като се помисли за бог. Жалко!
          Последно редактирано от bgbul; 30-06-12, 18:46.

Коментар

Аз, "бога", драги, бих напълнил радиатора с вода, преди да го пратя и да не се излагам като кифладжия.
            За печката не отваряй дума - тръгна да я продаваш по същия мърляшки начин/"-ама тя си работеше"/ и това, че после Вальо я оправи нищо не означава в случая.Ти май щеше да я пращаш на Явор за твоя сметка...
            Дали ще продаваш тук или не си е твой проблем, спазваш правилата - продаваш.

Коментар

Напълних го!
              Снимал съм всичко. Парен каша духа.
              Измих го. Опаковах го с няколко пласта аерофолио и после с кашон.
              Опаковах специално ъглите и входящите тръби.

Преди това е свален от нива в движение и НЕ Е ТЕКЪЛ. Меден (бакърен) е и няма как да ръждяса.
              Може само да бъде повреден от "правилно" боравене с него.
              Все пак е лепен (горно и долно казанче) с калай. Такава е технологията.
              Не ми се влизаше в такава полемика. Излишно е.
              Като кажат, че сестра ти е ку.. ва, иди доказвай, че нямаш сестра.
              Включих се в темата "Некоректни търговци".
              Помолих да ми спреш единствената обява в този форум.
              Приемам стоката да ми бъде върната за моя сметка.
              Какво повече да направя!
              Посъветвай ме, как да бъда коректен?
              Съвета да го напълня беше обиден. Да не казвам по силна дума. Просто не ме познаваш ....
              И така - ти как би постъпил?
              Транспортиран, разпробиван от майстори и т.н.
              Не оспорвам - вината е моя. Тъп съм .

И между другото - заслужаваш почерпка. Като се запознаем ще я имаш. Отваряш ми очите.
              Благодаря !

Коментар

Обявата ти си е по правилата, няма за какво да я трия.
                Ако искаш, пиши в нея и ще я прекратя.

Коментар

Аз съм некоректен.
                  Признавам го и за да остане коректен този форум - няма да продавам в него НИЩО.
                  Нима това отново не е правилно?
                  Какво лошо има някой да се осъзнае, че не става за търговец ?
                  Ами.... аз не ставам.
                  Отново ти казвам - благодаря !
                  Това съвсем сериозно. Много време ми коства този форум.
                  Прекалено личен го бях приел. А това е просто един форум. Хубав, но български форум.
                  Нека си остане хубав и полезен.

Коментар

Дали ще продаваш или не е твое решение - при обява по правилата и читава стока никога не би имало проблем.

Лека вечер!

Коментар

Още веднъж - съжалявам !
                      Моята грешка е че веднага като го вземах от еконта го занесох да му сложат датчика на долното казанче.След като бях правил интервенции по стоката вече нямах право на рекламация.В интерес на истината някой се беше мъчил да го поправя от долната страна.Горното казанче течеше от задната страна.Наложи се да запоим цялото казанче от горе.До тук няма проблеми .Проблемите започнаха като протече и от тръбичките.Е там вече е много гадно да се запоява.Та сега ще приемеш ли този радиатор след като съм се мъчел да го поправя.Съжелявам че така се получи но....

Коментар

Вчера говорихме над час с Мехата за джипове, двигатели, състезания и още нещо...
                        Та той ми се оплака, че е купил радиатор от форума, продавача го уверявал, че е наред, но като го взел-протекъл.
                        По мое настояване да напише за проблема във форума днес го е направил.
                        Но съм силно озадачен, че това е Вени, сигурен съм, че не е знаел, че радиатора тече. Доколкото го познавам-ако знаеше-нямаше да го рекламира като добър, а щеше да си каже, че има теч.

Според мен Мехата да върне радиатора на Вени, както той сам пожела, и всичко е добре. И Вени е очистен от съмнения за некоректност, и Мехата не е прекаран с покупката.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Чак не ми се говори.......
                          Последно редактирано от bgbul; 30-06-12, 23:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Вчера говорихме над час с Мехата за джипове, двигатели, състезания и още нещо...
                            Та той ми се оплака, че е купил радиатор от форума, продавача го уверявал, че е наред, но като го взел-протекъл.
                            Но съм силно озадачен, че това е Вени, сигурен съм, че не е знаел, че радиатора тече. Доколкото го познавам-ако знаеше-нямаше да го рекламира като добър, а щеше да си каже, че има теч.

Според мен Мехата да върне радиатора на Вени, както той сам пожела, и всичко е добре.
                            И Вени е очистен от съмнения за некоректност, и Мехата не е прекаран с покупката.
                            Коле, изключително съм ти благодарен за думите. Под достойнството ми е да излъжа. Благодаря ти за доверието!
                            Има много по-важни за мен неща от някакви пари. Достойнството е едно от тях. Само него имам и го пазя и отстоявам.
                            Ако ме защитаваш, ще се настроят и против теб.
                            Благодаря ти още веднъж!
                            Каквото трябва съм написал още при първите обвинения.
                            Обясненията " аз това правих" , "майстора пробиваше" и подобни са само за попълване на темата. За мен те не са важни.
                            Да видят другите как да постъпват за да се предпазят от клевети и подлеци.
                            Знам, че няма предпазване, но все пак е хубаво да се нищят подобни случки.

Коментар

Аз ти се доверих за което съжелявам вече .Ти не си го проверявал този радиатор.Не е нужно да се оправдаваш.Пак ти казвам ако го бях пробал преди да го пипам със сигурност щях да ти се обадя и да го върна.Ама ади да го оправя я .Нищо вече ще ми е за урок.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Според мен Мехата да върне радиатора на Вени, както той сам пожела, и всичко е добре. И Вени е очистен от съмнения за некоректност, и Мехата не е прекаран с покупката.
                                Коле и на теб ти обясних че дефектите ги видяхме след като пипахме вече по радиатора -а имено след монтажа на датчика.Не искам да се карам със колеги от форума и за това не исках да го споделям тук.Ти настоя да пиша.Ще купя друг и ще се оправи сичко .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X