Обява

Свий
Няма добавени обяви.

слаб ток

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: слаб ток

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
    И понеже е НИВА дай да издевателстваме постуяно над нея и после да се оплакваме кое колко и е слабо и къде дава дефекти.Не се заяждам просто нивата си е нива не е нито трактор нито подводница,ако ми схванахте мисълта.
    Аз лично ти схванах мисълта.Но по добре да го правим с НИВА за 2000лв.от колкото с джип за 7000лв.Сега ти схвана ли ми мисълта.Не се заяждам и аз.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
      Аз лично ти схванах мисълта.Но по добре да го правим с НИВА за 2000лв.от колкото с джип за 7000лв.Сега ти схвана ли ми мисълта.Не се заяждам и аз.
      +1,макар че който има възможност що пък да не троши и джип за 7000.

Коментар

Ми защото като строши диферинциал стои по една седмица в бокса.Пък за нива 25лв.и си на ход още същия ден.Пък на кой му е приятно дори и да има възможност да троши по скъпа техника.Та невъзможно е нива да има слаб ток.Да сме в час с темата де иначе се отклоняваме много.

Коментар

На какво може да се дължи според ваз... Наистина е според ВАЗ!Такова нема животно,бе товарищ!Хрень поймеш!Направо се изгуби логиката в ...А цените и поддръжката на 4Х4 не беше темата,но щом проблемът е решен-дърляйте се!Даже
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Не е виновен комутатора,ами бобината,вижте проблемите на фейкот от,,постоянни проблеми с нива",а и #199.Вашето е нищо...А и колата не е чак толкова лоша,ами не е сложна като другите и всички си мислят,че могат да ги правят...
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X