Обява

Свий
Няма добавени обяви.

слаб ток

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• слаб ток

На какво може да се дължи според ваз слабия ток нивата е с 1.7 карбуратор смених комутатор не пали бобина съшата работа дистр.капачка палеца кабели и като завъртиш дава много слаб ток а забравих пусках и допълнителна маса на комутатора друго вече не се сещам .Остана само датчика на делкото но нали от бубината поне трябва да е силна искрата.

От: слаб ток

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
    На какво може да се дължи според ваз слабия ток нивата е с 1.7 карбуратор смених комутатор не пали бобина съшата работа дистр.капачка палеца кабели и като завъртиш дава много слаб ток а забравих пусках и допълнителна маса на комутатора друго вече не се сещам .Остана само датчика на делкото но нали от бубината поне трябва да е силна искрата.
    А провери ли + са на бобината, колко волта идва, да не би да идва от там, по-малък ток ?
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колега, бих попитал как определи, че тока е слаб, но поради начина по който задаваш въпроса мога да ти дам само един съвет - закарай колата на "доктор"
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Плюса на бобината го проверих 12волта е.А как определих колега че тока е слаб ами като косъм е а там е високо напрежение като го проверих от бубината абе и друг път ме е удрял а сега мога да държа кабела

Коментар

Провери масата на самата бубина.Трябва да е стабилна.

Коментар

Ti i lesen - smeni akumulatora. Murtva kletka.Tova e.
            Izvinqvai za latinicata!

Коментар

Мечо,имаше го някъде за акумулатора,като фактор в запалителната система 6+.Дянко,наистина с 12в бордно напрежение няма да "светне" високо напрежение.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Колеги благодаря на всички ви. Проблема се реши комутаторите с ШЕСТ крачета са три вида с два от тях тока е много слаб чак с последния който сменихме се оказа че е перфектния нивата сега си пали без проблем.

Коментар

Ти ни скри топката...... комутатор.....браво.

Коментар

По принцип гледам да нося резервен в багажника. Има навика да прави проблеми тази част.
                    Александър

Коментар

Ако не ги ползвате за подводници няма да ви правят проблеми.Старата ми нива беше 97година и беше с оригиналния комутатор.
                      0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
                        Ако не ги ползвате за подводници
                        Трудна работа.За какво ми е тая Нива ако няма да ме прекарва от там от където ми е щукнало да мина
                        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                          Трудна работа.За какво ми е тая Нива ако няма да ме прекарва от там от където ми е щукнало да мина
                          +1

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                            Ами точно за това е НИВА...
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

И понеже е НИВА дай да издевателстваме постуяно над нея и после да се оплакваме кое колко и е слабо и къде дава дефекти.Не се заяждам просто нивата си е нива не е нито трактор нито подводница,ако ми схванахте мисълта.
                              0898774443-Пламен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X