На какво може да се дължи според ваз слабия ток нивата е с 1.7 карбуратор смених комутатор не пали бобина съшата работа дистр.капачка палеца кабели и като завъртиш дава много слаб ток а забравих пусках и допълнителна маса на комутатора друго вече не се сещам .Остана само датчика на делкото но нали от бубината поне трябва да е силна искрата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
слаб ток
Свий
X
-
От: слаб ток
Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнениеНа какво може да се дължи според ваз слабия ток нивата е с 1.7 карбуратор смених комутатор не пали бобина съшата работа дистр.капачка палеца кабели и като завъртиш дава много слаб ток а забравих пусках и допълнителна маса на комутатора друго вече не се сещам .Остана само датчика на делкото но нали от бубината поне трябва да е силна искрата.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Мечо,имаше го някъде за акумулатора,като фактор в запалителната система6+.Дянко,наистина с 12в бордно напрежение няма да "светне" високо напрежение.
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнениеАко не ги ползвате за подводници.За какво ми е тая Нива ако няма да ме прекарва от там от където ми е щукнало да мина
Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеТрудна работа.За какво ми е тая Нива ако няма да ме прекарва от там от където ми е щукнало да мина
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеТрудна работа.За какво ми е тая Нива ако няма да ме прекарва от там от където ми е щукнало да мина
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
И понеже е НИВА дай да издевателстваме постуяно над нея и после да се оплакваме кое колко и е слабо и къде дава дефекти.Не се заяждам просто нивата си е нива не е нито трактор нито подводница,ако ми схванахте мисълта.0898774443-Пламен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар