Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива градско ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива градско ?

Нивата 4Х4 си я карам градско само когато падне снега и дойде студа. Тогава условията са доста леки за нея в сравнение с това което е в гората по време на лов. През останалото време за градското и по магистралите е комфортния и икономичен Renault Megane 1.6 и то само на бензин. За дълги преходи по 500 - 1000 км по лоши пътища и с товари е работния ми автомобил е ВАЗ 2107 на газ/бензин доказал се с 200 000 км по тях.
    Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Не завива ли? Вие Алфа карали ли сте? Там където без проблеми съм завивал с Нивата сега имам проблеми с Алфа 156 Sport Wagon. Иначе плюсовете са повече от минусите за Нива в града. Виж за извън градско не се сещам за нито един с изключение на зимно време.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Аз карам само градско с нея. Зимата бях много доволен както и сега в тези порои! На този етап ми харесва, не че е най-добрият градски автомобил но ...

Коментар

След като днес за пореден път си оправях фара за мъгла добавям, че не е зле да има нещо като булбар отпред, ако се кара градско.
          Александър

Коментар

Най големия и плюс градско е че можеш да не пробираш много много дупките.И проблеми с паркирането няма.Това бордюри градинки (особено зимата)не са проблем.
            0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
              Това бордюри градинки (особено зимата)не са проблем.

Така е.Съвсем друго е да можеш да си цвъкнеш колата в някоя градинка!!!
              Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Като няма място в центъра.И вечер като се прибереш по късно и пред блока всички места са заети,просто се радваш че си с нива или какъвто и да било джип.......не казвам че е правилно просто нямам особено голям избор.
                0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
                  Като няма място в центъра.И вечер като се прибереш по късно и пред блока всички места са заети,просто се радваш че си с нива или какъвто и да било джип.......не казвам че е правилно просто нямам особено голям избор.
                  Мдаааа,аз преди 10-тина минути я спрях пред входа,под лампата-/там и е запазено мястото,щот на другите бордюра им идва височък и заемат останалите места пред блока/.
                  Не че нещо,ама въпросния бордюр е към 25см.,даже и бавните включвам да не горя съединителя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X