Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прекъсване, пукане и гърмене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прекъсване, пукане и гърмене

Контактния спрей е времено решение.По добре го свали и го направи както трябва да не те остави в най не подходящия момент.
    0898774443-Пламен.

Коментар

Дадох колата на майстора за разни консумативи - масла, накладки и го помолих да погледне проблема. Според него е имало наслоена мръсотия в карбуратора, която е пречила на равномерното хранене с гориво и оттам са идвали проблемите с прекъсване и недостатъчна мощност при високи обороти. След почистването определено колата стана по-пъргава и реагира по-бързо при подаване на газ. Засега не е гърмяла и трещяла, времето ще покаже дали проблема е бил наистина в карбуратора.
      Александър

Коментар

Имам едно електронно запалване при мен и гледам не е сложно за направата (не е мое иначе да ти го дам) .Та ако искаш мога да го разгледам и да го копираме
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
          Имам едно електронно запалване при мен и гледам не е сложно за направата (не е мое иначе да ти го дам) .Та ако искаш мога да го разгледам и да го копираме
          Трябва само датчик на хол и нови кабеларки/че се овеличава тока и старите горът/, комутатора може да си го направиш и сам
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X