Здравейте колеги ниваджй.Искам да опресня малко форума и да кажа малко инфо относно 1.9д Значи монтирват се в Франция и двг става от пежо 205,405 и мисля от 306 но за 306 не сам сигорен.понеже нивата я купих с блокиран двг си избрах от 405 разликата обаче е в картера тай като пежото няма преден мост и е с спецялен почти плосак назад и само пред дифа малко издут.картера си пасва идеално на мотора.От зад на двг има прежод нагоден да може да пасне на нивовата котия и притискателния и феродовия са си руски.само маховика е различен заради прехода доста е вдлабнат.притискателен и феродов не стават от пежо а и са по слаби видимо от руските
 за двг до сега нямам никакви забележки имат страхотно охлаждане,вибрацийте са нормални за нива почти никакви на офф роад се справя великолепно и никак не е тромава както някой колеги твардят. може и да греша понеже на 1.6 още не сам се качвал и тая ми е парвата и просто ми надмина очакванията.ако някой иска по подробна инфо. да пише.Надявам се да сам поопреснил форума малко
 за двг до сега нямам никакви забележки имат страхотно охлаждане,вибрацийте са нормални за нива почти никакви на офф роад се справя великолепно и никак не е тромава както някой колеги твардят. може и да греша понеже на 1.6 още не сам се качвал и тая ми е парвата и просто ми надмина очакванията.ако някой иска по подробна инфо. да пише.Надявам се да сам поопреснил форума малко  който иска да си купува дизел няма да збарка разхода е невероятен грацко ми харчи 5, офф роад ми харчи 7, 8
 който иска да си купува дизел няма да збарка разхода е невероятен грацко ми харчи 5, офф роад ми харчи 7, 8

Коментар