Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инфо за 1.9D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Инфо за 1.9D

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06.02.2011.146.jpg
Прегледи:1
Размер:181.9 КБ
ID:5951204Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07.11.2010.033.jpg
Размер:178.4 КБ
ID:5951205Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07.11.2010.034.jpg
Размер:174.8 КБ
ID:5951206Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07.11.2010.031.jpg
Размер:130.1 КБ
ID:5951207Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.03.2011.198.jpg
Размер:137.5 КБ
ID:5951211Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.04.2011.jpg
Размер:173.0 КБ
ID:5951212
    Здравейте колеги ниваджй.Искам да опресня малко форума и да кажа малко инфо относно 1.9д Значи монтирват се в Франция и двг става от пежо 205,405 и мисля от 306 но за 306 не сам сигорен.понеже нивата я купих с блокиран двг си избрах от 405 разликата обаче е в картера тай като пежото няма преден мост и е с спецялен почти плосак назад и само пред дифа малко издут.картера си пасва идеално на мотора.От зад на двг има прежод нагоден да може да пасне на нивовата котия и притискателния и феродовия са си руски.само маховика е различен заради прехода доста е вдлабнат.притискателен и феродов не стават от пежо а и са по слаби видимо от руските за двг до сега нямам никакви забележки имат страхотно охлаждане,вибрацийте са нормални за нива почти никакви на офф роад се справя великолепно и никак не е тромава както някой колеги твардят. може и да греша понеже на 1.6 още не сам се качвал и тая ми е парвата и просто ми надмина очакванията.ако някой иска по подробна инфо. да пише.Надявам се да сам поопреснил форума малко който иска да си купува дизел няма да збарка разхода е невероятен грацко ми харчи 5, офф роад ми харчи 7, 8

От: Инфо за 1.9D

Ситроен Ксара с 1.9 тд гори 8л. градско, а за Нивата не знам!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Повече от 10 години карах 2 броя Ситроен БХ със същия двигател XUD 9 и градско под 8 не падаше . За спъната нивата с тоя двигател си е спъната от всякъде . Виж с турбодизела е много по добре той е 90 кс срещу 68 на атмосферния дизел.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от panci;1700327[ATTACH=CONFIG
        392819[/ATTACH]
        Здравейте колеги ниваджй.Искам да опресня малко форума и да кажа малко инфо относно 1.9д Значи монтирват се във Франция и двг става от пежо 205,405 и мисля от 306 но за 306 не сам сигорен.понеже нивата я купих с блокиран двг си избрах от 405 разликата обаче е в картера тай като пежото няма преден мост и е с спецялен почти плосак назад и само пред дифа малко издут.картера си пасва идеално на мотора.От зад на двг има прежод нагоден да може да пасне на нивовата котия и притискателния и феродовия са си руски.само маховика е различен заради прехода доста е вдлабнат.притискателен и феродов не стават от пежо а и са по слаби видимо от руските за двг до сега нямам никакви забележки имат страхотно охлаждане,вибрацийте са нормални за нива почти никакви на офф роад се справя великолепно и никак не е тромава както някой колеги твардят. може и да греша понеже на 1.6 още не сам се качвал и тая ми е парвата и просто ми надмина очакванията.ако някой иска по подробна инфо. да пише.Надявам се да сам поопреснил форума малко който иска да си купува дизел няма да збарка разхода е невероятен градско ми харчи 5, офф роад ми харчи 7, 8
        Колега - Благодаря за инфото!
        Тук сме доста напреднали с Нива .... че даже и дизели сме карали заводско изпълнение.
        Монтират се И в Белгия (не само във Франция) с 1.9 дизел на Пежо.
        ПОд 70 коня са и .... сравнени с бензиновите ниви са си тромави. Особено с 1.7.
        Харчат си 9 в града и 7.5 извън града.
        В гората .....не ми се пише.....
        Ако твоята харчи по-малко си късметлия. Пази си я и си я поддържай.
        Да ти е честита с 1.9Д и да те радва дълго.
        Погледни дизелаците (ниви) - двигателя им се хваща И за стабилизиращата щанга (не случайно) . Направи го и ти.
        Успех !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X