Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигатели за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигатели за Нива

Имам няколко въпроса и проблема съответно.Та,тоя 1.9 си издържат амортисьори и т.н. железария по окачването ?

Проблем ми е да е нафта,доста си е брадва,а и пасата ми е нафтов...на нивата имам и метан и пропан бутан,така,че желателно би било да е бенз,по-просташки
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
      Проблем ми е да е нафта,доста си е брадва
      Не чак толкова остра. По-скъпо гориво е от газта, но пък и харчи значително по-малко.

Коментар

А и на кой не му трябва малко повече мощност.Мисля да сваля главата с 4-5 мм (максимума) и да сменя разпределителния с този с най-големия градус и да сменя карба.Предполагам,че ще е достатъчно тогава
        При тази интервенция,рискуваш да си намериш буталата в картера.Ладовият мотор е достатъчно еластичен и при кадърна преработка може да достигне 160+ кс,за атмосверен,1,6,като материалите за двг-то излизат над 2000лв.Лошото е,че няма ресурс,скапва се много бързо,иска си определен тип гориво и т.н.Въртящият момент се измества във високите и реално двг-то до към 3000об/мин се чуди кой цилиндър да разпали,въобще не е удачно да се монтира точно в Нива такъв тунинг.Най-елементарното нещо което може да направиш,е да резнеш главата 2мм(сваляш 5 кубика),ще имаш приятно рязък мотор,който е непретенциозен на тема гориво.С разпределителен вал от 1,7 пък става съвсем друга бира.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Разпределителя от 1.7 за какви пари може да се намери ?
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Разпределителя от 1.7 за какви пари може да се намери ?
            И аз имам интерес за цената на вал от 1.7,че ще започвам леко модифициране на един 1.6 Ладов мотор.Ако някой е наясно с ориентировъчна цена нека сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
              И аз имам интерес за цената на вал от 1.7,че ще започвам леко модифициране на един 1.6 Ладов мотор.Ако някой е наясно с ориентировъчна цена нека сподели.
              Аз имам за продан нови вал и кобилици (СССР) за Лада, но не знам за кой мотор са. Ако знаеш маркировката, която ти трябва, напиши я.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
                Привет колега. От моторите които съм виждал на лада, според мен най-оптималния вариант е от фиат 131 супермирафиори 1.6 с 2 вала 101 к.с. ако не се лъжа. Присаждането става със съвсем малки промени и пасва перфектно. Ладата беше в орландовци. Единственото от което се оплакваше собственика е , че прави полуоските на тирбушони и ги сменя често, но тогава беше евтино. За съваление тези коли са намират много трудно. Не занам дали на фиат ардвжента имат такъв мотор. Иначе има 2.0 двувалов мотор но е много мощен. Успех и ако направиш нещо снимки.
                Имам подходящия мотор от Фиат - 1600 кубика, 98 к.с., към него има и карбуратор с авт. смукач, прочутата двувалка.
                Ако има интерес, на лични, давам го тънко, защото продадох Нивата с руския мотор и не успях да го сложа.
                Има си документи, разбира се.
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                  Аз имам за продан нови вал и кобилици (СССР) за Лада, но не знам за кой мотор са. Ако знаеш маркировката, която ти трябва, напиши я.
                  Щом е ссср значи е за 1600.1700 излязоха по късно.Нов вал за 1700 струваше 80лева миналата година.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Янко, ако говорите за следния вал: http://bhv-bg.com/bg/product-view/28.html, цената мисля че е добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                      Янко, ако говорите за следния вал: http://bhv-bg.com/bg/product-view/28.html, цената мисля че е добра.
                      Бих казал повече от добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                        И аз по спомен си мислех за около 80лв,тази цена е повече от перфектна.
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

http://www.cars.bg/c595928

dvigatel 2.0 kubika 2 raspredelitelni vala s kompresor ot lan4a

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a2525092o.jpg
Прегледи:1
Размер:122.2 КБ
ID:5559136
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                          X