Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кит или изолация за делкото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кит или изолация за делкото

На пълно подкрепям Ясен.Читави кабели и капачка са напълно достатъчни,нивата все пак не е подводница.
    0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
      На пълно подкрепям Ясен.Читави кабели и капачка са напълно достатъчни,нивата все пак не е подводница.
      Забравяте нещо мнооого важно.
      От всички ниви само последната (в момента) ми е БЕЗ предпазители под картера.
      И аз съм свикнал да си минавам "закачливо" по локвите ....... и за първи път преди 3 дена колата ми изгасна .... на брега .
      Не е болка за умиралка - капачката - подсушаване- палене и газ. Но едва тогава осъзнах предимството на тези предпазители.
      Та за колегата - да си сложи такива предпазители и едва тогава да мисли за друго.

Коментар

Май не само на делкото,ами и на динамото трябва да се слага изолация.Много кекави били тия Ниви...Вчера ходих да се порадвам на калта и локвите по един полигон,всичко наред,но като тръгнах да се прибирам ми светна лампата на акумулатора и ни реле щракаше ни зареждаше.Нямах време да се занимавам и я оставих в един сервиз,където са свалили динамото и ми каза,че диодната плочка еди си кво си...абе 28 лв. ме изръси.

Попитах го,от намокрянето или му е дошло времето и ми казаа-мммм и двете.

Под динамото има една ламарина,която не позволява да се напръска,а и да се напръска,не вярвам да е толкова кекаво,защото наистина не беше гмуркане,както беше причината да пусна тая тема.Или ме изпързаля тоя и само някой кабел са закачили,или му е дошло времето.Не вярвам,от толкова малко,такива поразии.
        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ето го моето решение за делкото,елементарно и ефикасно.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5056.jpg
Прегледи:1
Размер:152.5 КБ
ID:5312651
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

За делкото е ясно... Има различни чалъми за предпазването му от намокряне, а и както колегите споменаха по-горе с читава капачка, добри кабели и ел. перка на радиатора трудно би създало проблеми. Сега умувам върху динамото... Вече 2 пъти го прецаквам с вода. Струва си да се поразсъждава за някакво поне частично предпазване... Ама как??

ПП
            Ако някой е предприемал манипулацията с изместването му по-високо, би било добре да сподели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X