Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсана резба в капака на карбуратора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скъсана резба в капака на карбуратора

Ако нямаш метчик - свиркай.

Коментар

Нямам, ще ти звънна. Последно съм навивал резба в училище по трудово. То не може човек да разбира от всичко, но никога не е късно да се научи...
      Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
        Нямам, ще ти звънна. Последно съм навивал резба в училище по трудово. То не може човек да разбира от всичко, но никога не е късно да се научи...
        Имам и бургии и бомашина. Мини и ще свършим работата.

Коментар

От доста време карам на 3 шпилки,проблем не съм забелязъл,нито пък промяна в работата на мотора.Ако имаш възможност го оправи,но ако не ти се занимава и така кара-пробвано

Коментар

То не може човек да разбира от всичко, но никога не е късно да се научи...
            Купуваш си лада.
            Или се осъзнаваш навреме и я пращаш във вечните ловни полета или зорлем ставаш нещо като монтьор
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Купуваш си лада.
              Или се осъзнаваш навреме и я пращаш във вечните ловни полета или зорлем ставаш нещо като монтьор
              Може и ЗАЗ. Имам над 300 000 км със синия пламък от аватара.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Може и ЗАЗ. Имам над 300 000 км със синия пламък от аватара.
                Твоят опит е по друго време и тогава нямаше избор. И аз знам как се ремонтира москвич със затворени очи. Ама не щото ми се е занимавало с тоя кош.

Ама в 21 век, а не мерси.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Малко разяснение за този вид лепила, не повече от 5% от всички двукомпонентни лепила на пазара не издържат на висока температура и като казвам висока имам предвид всичко над 50/60 градуса.
                  Land Rover Discovery II 3,9 V8
                  Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Твоят опит е по друго време и тогава нямаше избор. .
                    Вярно, че е от друго време, ама и метчиците и другите инструменти са ми от тогава.

Коментар

Бе удари му един червен силикон по цялата повърхност и навий 3те шпилки,пък го оправи когато можеш.
                      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Пробвах да я пратя, ама пустата гад се върна.
                        Александър

Коментар

Това лепило дето го взех издържа до 100 градуса, но колегите са прави - може да не задържи нищо дори и само заради различните температурни разширения на кашкавала и стоманата. На три шпилки няма да го оставя , тъкмо да ида да видя Пенчо какво прави.
                          Александър

Коментар

Това лепило дето го взех издържа до 100 градуса, но колегите са прави - може да не задържи нищо дори и само заради различните температурни разширения на кашкавала и стоманата. На три шпилки няма да го оставя , тъкмо да ида да видя Пенчо какво прави.
                            Ми хайде де. Вече си изпих кафето.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                              От доста време карам на 3 шпилки,проблем не съм забелязъл,нито пък промяна в работата на мотора.Ако имаш възможност го оправи,но ако не ти се занимава и така кара-пробвано
                              Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                              Бе удари му един червен силикон по цялата повърхност и навий 3те шпилки,пък го оправи когато можеш.
                              Лададжии. Всичко ще направят, само и само да не е правилното. После защо на колиците им излиза лошо име.

Коментар

Скъса се резбата в алуминиевия корпус на карбуратора на една от четирите шпилки, които държат въздушният филтър.Засега се държи, но не се знае дали няма да изскочи. Взех лепилото течна стомана на бизон и мисля да я подсигуря с него. Как мислите - това добра или лоша идея е?
                                Още се чудя...... не бръкна ли с пръста под карбуратора, под отвора дето е изпуснала резбата за да видиш, че може да прекараш болт и отдолу да му сложиш гайка.
                                Лесно е и винаги може да си обслужваш карбуратора свободно.
                                Толкова коли карат така......
                                лепилото ......странно ми е като мисъл....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X