От доста време карам на 3 шпилки,проблем не съм забелязъл,нито пък промяна в работата на мотора.Ако имаш възможност го оправи,но ако не ти се занимава и така кара-пробвано
То не може човек да разбира от всичко, но никога не е късно да се научи...
Купуваш си лада.
Или се осъзнаваш навреме и я пращаш във вечните ловни полета или зорлем ставаш нещо като монтьор
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Може и ЗАЗ. Имам над 300 000 км със синия пламък от аватара.
Твоят опит е по друго време и тогава нямаше избор. И аз знам как се ремонтира москвич със затворени очи. Ама не щото ми се е занимавало с тоя кош.
Ама в 21 век, а не мерси.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Малко разяснение за този вид лепила, не повече от 5% от всички двукомпонентни лепила на пазара не издържат на висока температура и като казвам висока имам предвид всичко над 50/60 градуса.
Land Rover Discovery II 3,9 V8
Лада Нива 21214 1,7i
Това лепило дето го взех издържа до 100 градуса, но колегите са прави - може да не задържи нищо дори и само заради различните температурни разширения на кашкавала и стоманата. На три шпилки няма да го оставя , тъкмо да ида да видя Пенчо какво прави.
Това лепило дето го взех издържа до 100 градуса, но колегите са прави - може да не задържи нищо дори и само заради различните температурни разширения на кашкавала и стоманата. На три шпилки няма да го оставя , тъкмо да ида да видя Пенчо какво прави.
От доста време карам на 3 шпилки,проблем не съм забелязъл,нито пък промяна в работата на мотора.Ако имаш възможност го оправи,но ако не ти се занимава и така кара-пробвано
Скъса се резбата в алуминиевия корпус на карбуратора на една от четирите шпилки, които държат въздушният филтър.Засега се държи, но не се знае дали няма да изскочи. Взех лепилото течна стомана на бизон и мисля да я подсигуря с него. Как мислите - това добра или лоша идея е?
Още се чудя...... не бръкна ли с пръста под карбуратора, под отвора дето е изпуснала резбата за да видиш, че може да прекараш болт и отдолу да му сложиш гайка.
Лесно е и винаги може да си обслужваш карбуратора свободно.
Толкова коли карат така......
лепилото ......странно ми е като мисъл....
Коментар