Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маслен & въздушен филтър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маслен & въздушен филтър

Според мен взимаш W 914/2 и приключваш с колебанията. Той е за 1.7 мотора. Другият туч го дават за 1.6.
    Ето още малко инфо:
    http://autofake.narod.ru/mann_w914.html
    Последно редактирано от blackfirefly; 14-09-11, 16:40.
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      Добре де, в каталога на MANN 1.7 карбураторна я НЯМА. Кой от двата филтъра трябва да купя (те са два вида - W 920/21 на 0,8 бара и W 914/2 на 1.1 бара). Защо и по каква логика на карбураторната трябва да е по-ниско налягането, при условие че разликата с инжекционната е в хранителната система?

Тъкмо разгледах и каталога на бош - изненада, там разлика в маслените филтри няма, т.е. и за 1.6, 1.7 и 1.7i дават един и същ филтър.

П.П. И аз така направих - обадих се , попитах, поговорихме с човека и не успяхме да разберем какъв филтър в крайна сметка ми трябва... Колата е 21213, 2000-2001 година някъде се е родила.
      Не ги мисли, и двата стават. Наляганията се отнасят за гранични режими, в които няма как да вкараш Нивата, докато си в България - и, разбира се, ако не оставиш 50000км един филтър.

Коментар

Карам с MANN W-914/2.Страхотен филтър,никакви проблеми.
        Преди това съм карал и с Руски и с SCT на MANOL,но с последния брах големи ядове.Лампата за налягането светваше при 900/1000об/мин. и то с чисто ново масло.Веднага развих въпросния филтър и поставих на MANN.От тогава лампата даже и не ми е премигвала докато мотора работи.

Коментар

Благодаря колеги. Утре отивам да си купя въпросния филтър. В момента съм с филтрон, но и на мен ми присветна веднъж - два пъти лампата. Въздушният също засега карам с филтрон, защото ги купувам по 2,50 лв. и ги сменям по-често. Замислям се и за отворен филтър, но май там недостатъците са повече от предимствата поне за този автомобил...
          Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X