Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсана предна главина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скъсана предна главина

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Чета ......чета ............усмихвам се и ....
    Вие направо се бъзикате.......
    1. По дупки със 90-100. То БТРа не кара така...........
    2. Ласса - на 30 000 км и са износени само 2 мм.......... Дайте да не се бъзикаме. И ние караме ласи.... на 5000 км и са за с неравномерен грайфер. Всеки го знае ...... всеки. Че са добри за кал - неоспоримо. Но само толкова. А колко са шумни .....
    ПОсле нивите били чупливи ...... На нивата това и е предимството - чупиш главина и след няколко часа си пак по дупките.
    Браво момчета за снимките и за емоциите!
    Пускайте се на траяли ...... вече знаете как се сменят главини за време.... с биричка в ръка.
    Да ви завиди човек !
    Колега за Ласите,както и за всичко написано съм напълно сериозен.Това,че снимките са правени с бира в ръка не означава,че сме някои пияни деца,които не знаят какво правят.Нивата винаги съм си я карал както на мен ми харесва,като разбира се съобразявам и с останалите участници в движението.Така че не знам какво те очудва.
    П.П.Преди да закупя "Ласите"-/28.11.2009г./ карах с чисто нови Вли-5.Е няма такива боклуци.За 10 000км. грайфера им падна значително.При "Ласа" такова нещо не настъпва-както писах за 30 000км.,доста от които по асфалт спадане на грайфера от 12мм. на 10мм.,мерено по средата на гумата със шублер.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      Ами а де?И аз туй се питам-просто ми прави кеф като има дупки да давам газ.Все пак нали знаеш,че любимите ми проходи са "Ришки","Върбишки" и "Дюлински" щот имат достатъчно количество трапища
      То в тези проходи хубаво да караш 90-100 км/ч въпреки дупките, ама в града и още повече в жилищен квартал с където повече от 40-50 е неразумна скорост, си е жива безотговорност за мен. Дано поне да си бил сам в колата като се е случило...

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Колега за Ласите,както и за всичко написано съм напълно сериозен.Това,че снимките са правени с бира в ръка не означава,че сме някои пияни деца,които не знаят какво правят.Нивата винаги съм си я карал както на мен ми харесва,като разбира се съобразявам и с останалите участници в движението.Така че не знам какво те очудва.
        П.П.Преди да закупя "Ласите"-/28.11.2009г./ карах с чисто нови Вли-5.Е няма такива боклуци.За 10 000км. грайфера им падна значително.При "Ласа" такова нещо не настъпва-както писах за 30 000км.,доста от които по асфалт спадане на грайфера от 12мм. на 10мм.,мерено по средата на гумата със шублер.
        Не че е невъзможно ...... и извинявай, че се съмнявам....но аз на такова нещо не вярвам.
        Колко гуми съм сменил не ми се говори.....никога вече ласа.....(това си е мое мнение)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
        X