Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поставяне на Зумери..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поставяне на Зумери..

Интересно, карам на газ от има няма 20 години а такова нещо никога при никакви обстоятелства не ми се е скапвало. Това и на шосейни и кални автомобили. Точно с тази част от АГУ не съм патил независимо каква автоматика съм ползвал. Кога самоделна, кога купешка, но винаги безотказна. За да изгориш 20А реле комутиращо клапани за газ ми се струва че нещо не е наред извън релето.
    "Антенката" пък никога не е напомняла за себе си по никой начин. Смо не знам защо слагат тиксо по нея. аз просто ползвам твърд проводник.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И аз не карам от вчера на газ, и доколкото съм имал ядове, е било предимно от тоя смотан възел. И не, проблема не е в инсталацията - по тавана имам поне 2 блока с издуфтели релета - безумно, но факт.
      както и да е, колегата беше подкарал темата за друго
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Просто си смени ключето на газовата с такова за ел изпарител и си готов.От опит!!!
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Това за напрежението е добра идея,ама в момента в който нещо се прецака по системата,фаровете гаснат и другаря милиционер те лови.
          Иди доказвай тогава,че нямаш сестра.
          В крайна сметка един прост зумер решева нещата,въпреки че е досаден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X