Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лебедка за лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: лебедка за лада нива

Задължително си взимаи и лопатка, за да вадиш котвата от земята, след, като си се дърпал с нея.

Коментар

Благодаря на Киро за поста, както и на всички които помагат , такава лебедка виждах тук при нас ,беше червена ,но някак си ми се струва слабичка...иначе като пари просто е смешна цена и бих помислил дали да не я купя .....но тъй като сега тепърва започвам да се уча по тази тема...ще поизчакам малко да посъбера инфо и да разгледам и някоя друга оферта, може и по скъпа ...

Коментар

Благодаря за отгововорите на всички и за предложението на Киро. Доста е апетитна цената, но тъй като съм новак ще изчаквам и други предложения па макар и с други цени...Със сигурност има още време докато сложа макарата отпред и все нещо ново ще науча ,и да не направя грешка .

Коментар

Първоначално публикуван от iwan Преглед на мнение
          Погледни горният пост на Киро поточно първата и втората снимка какво има на капака на двигателя,правилно, котва, със нея можеш да се имъкниш в полето ако закъсаш.
          Абе това не е ли некакъв плуг
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Буквално е правен от Ралник от трактор.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
              Буквално е правен от Ралник от трактор.
              Хитро.А как го ползваш?Забиваш в земята и се теглиш с лебедката ?
              А я кажете за ръчните лебедки нещо.Гледах в Евромаркет някаква 4тона пише на нея и е евтина.Та става ли за вадене в екстремни моменти?

Коментар

Ако, успееш да забиеш цялата "лястовица" на котва, няма проблем, но , ако е твърда почвата трябва да направиш една копка с лопатата, колкото да скриеш върхът на котвата. Не бих те съветвал да пробваш да се вадиш от калта с ръчна лебедка, имам такава на колесара на лодката и знам на какво е способна. По- добре малка ел.лебедка с полиспаст или Джак. Аз, като се окопая първо пробвам с крика (почти винаги ме изкарва), но, ако много съм се "задълбал" се вадя с лебедката. Имах случай, когато нямаше за какво да се вържа отпред, виках трактор и от тогава си взех поука и си направих котвата за изтегляне м-у другото 2-3 пъти съм се вадил с нея.
                Прикачени файлове

Коментар

. Не бих те съветвал да пробваш да се вадиш от калта с ръчна лебедка, имам такава на колесара на лодката и знам на какво е способна.
                  В смисъл Не става ли за вадене?В момента не мога да си позволя електрическа и за това питам,а джек ще взимам в скоро време.

Коментар

Само погледни зъбчатките и въжето на ръчните лебедки. А предавателното им число колко е ? Имах ел. лебедка 2000л. с предавателно 153:1, с полиспаст става за Нивата. Продава се !!!!!!!!

Коментар

...полиспаст става за Нивата
                      Един въпрос от неразбиращ - какво е полиспаст?

Коментар

Първоначално публикуван от dobrinb Преглед на мнение
                        Един въпрос от неразбиращ - какво е полиспаст?
                        Погледни в подфорума "Тунинг" или при Явор-Вромос. Там ще добиеш най- ясна представа какво е полиспаст. Ползвай търсачката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X