Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лебедка за лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лебедка за лада нива

къде мога да намеря подходяща лебедка за лада нива на приемлива цена,включително и монтаж

Re: лебедка за лада нива

ТУК и ако не те мързи използвай бутона търсене, там ще откриеш кое подходящо за Нивата.
    LZ1PER

Коментар

Спрял ли си се на конкретна марка - Майлмаркер, Уорн , Вромоос и т.н. ? Всички предлагат достатъчно голям избор и съобразно целите , за които ще я ползуваш можеш да си избереш.
      За правилния избор има много писано във форума. Аз лично прочетох всичко и тогава си купих лебедката.
      Посъветвай се преди да пристъпиш към монтаж, как ще се отрази тежестта и на окачването на автомобила ( след като си се спрял на конкретен модел). При мен смяната на окачването е силно препоръчителна защото предницата "забива" при по - голяма скорост върху неравен терен. Този проблем го нямяше преди монтажа.

Коментар

Прав си Викторе и със сигурност ще се наложи най-малкото да смени пружините с по-яки, ако избере правилната лебедка 8000lb - тя е 39кг.( на Вромос) и ако се монтира със вана под нея със сигурност ще достигне 50+ кг.
        Моят съвет е да не е по-малка от горенаписаната
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          ако избере правилната лебедка 8000lb - тя е 39кг.( на Вромос) и ако се монтира със вана под нея със сигурност ще достигне 50+ кг.
          Такова тегло няма ли да е възмножко за Нива-та?!?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

ами Чаво да ти кажа при мен ще дойде малко в повечко от 50 кг, защото се прави и нова броня, и да ти кажа си има нужда малко да се подсили.
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              Такова тегло няма ли да е възмножко за Нива-та?!?
              и според мен това е тежичко за нивата!

Коментар

Според мен въпросът с теглото зависи от приоритетите, а те се подреждат така:

1. Уточняват се параметрите на лебедката съобразно нуждите , за които ще се ползва.

2. Смята се теглото + вана, броня и т.н.

3. Правят се промени по окачването, ако е необходимо.

В противен случай може да се окаже чи лебедката служи за украшение.

Коментар

За всеки джип е тежко толкова особено за Нивата,ама какво да се прави .Едва ли ще се разминеш с щатните пружини.Относно монтажа съм на мнение че на Нивата монтажа е ТРУДЕН

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
                    и според мен това е тежичко за нивата!
                    Препоръчвам ти от тук нататък да продължиш с консултациите със специалист, който евентуално щи извърши монтажа.

Коментар

виж по горе за лада нива с 6000либри вромос тежи 34кг и няма нужда от повдигане на пружините.съвсем леко натежа предницата. между другото слагаш лебедка не правиш космически кораб няма кво толкова да му мислиш

Коментар

Лебедка за Нива .....

Здравейте на всички, нов съм във форума и съм го изчел почти целия. Искам обаче да ви попитам, защото сте знаещи, можещи и най-вече сте изпитали повече от нещата ...Та имам една Нивка и я ползвам само за лов и то основно в полски район. Няма ексремни придвижвания и подобни офф-роуд терени, но искам да си сложа лебедка, която да може да ми помогне ако някъде закъсам в калта и колата опре в коловоз на мостовете. Та питането ми е такова -какво да ползвам (като си мисля че ще го ползвам и доста рядко ) да не е чак толкова скъпо и все пак да ми помогне в решаващ момент. Някак си не ми се връзва да закача 1000 лв. на предната броня и я ги ползвам веднъж в годината, я не.....Ако пък някой иска да се отърве от старата си работеща лебедка и е на приемлива цена ,може да се споразумеем.

Коментар

До: Лебедка за Нива .....

Първоначално публикуван от karazaz Преглед на мнение
                          ..Та имам една Нивка и я ползвам само за лов и то основно в полски район. Няма ексремни придвижвания и подобни офф-роуд терени, но искам да си сложа лебедка, която да може да ми помогне ако някъде закъсам в калта и колата опре в коловоз на мостовете. Та питането ми е такова -какво да ползвам (като си мисля че ще го ползвам и доста рядко ) да не е чак толкова скъпо и все пак да ми помогне в решаващ момент. Някак си не ми се връзва да закача 1000 лв. на предната броня и я ги ползвам веднъж в годината, я не.....Ако пък някой иска да се отърве от старата си работеща лебедка и е на приемлива цена ,може да се споразумеем.
                          Колега, имам лебедка 2000 либри - 906 кг, до скоро я карах на Нивата, с монтажната плоча е и готова за монтаж на Нива.За полето си направи задължително котва за изтегляне, купи си полиспаст и по-дълги въжета. Цената на лебедката е 120 лв --- 0898718448 - КИРО.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от kinex; 02-03-08, 21:41. Причина: неправилен цитат

Коментар

До: лебедка за лада нива

Аз само да попитам,като ще се кара по поле с коловози и ако остане на мостове,на какво ще се върже въжето на лебетката.Трябва да има я гора,я храст поне...По такъв род терени един ХайДжек е доста по-разумната инвестиция...
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

До: лебедка за лада нива

Погледни горният пост на Киро поточно първата и втората снимка какво има на капака на двигателя,правилно, котва, със нея можеш да се имъкниш в полето ако закъсаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X