Колеги, в недалечно бъдеще ми предстои смяна на двуцевката. Въпроса ми е може ли смяната да се случи без сваляне на стаб. щанга и дали след като е изгнила, да не подменя и изпускателния колектор.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на двуцевката.
Свий
X
-
От: Смяна на двуцевката.
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеКолеги, в недалечно бъдеще ми предстои смяна на двуцевката. Въпроса ми е може ли смяната да се случи без сваляне на стаб. щанга и дали след като е изгнила, да не подменя и изпускателния колектор.За да я извадиш
Ако не е изгнил колектора, зкакво да го сменяш..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Аз до сега изгнил колектор не съм виждъл,нали за изпускателните тръби става въпрос.Двуцевката е много чанчене да се вкара и изкара,без да се сваля стабилизиращата щанга.Като се замисля къде минава между двете щанги май-май иска сваляне.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеАз до сега изгнил колектор не съм виждъл,нали за изпускателните тръби става въпрос.Двуцевката е много чанчене да се вкара и изкара,без да се сваля стабилизиращата щанга.Като се замисля къде минава между двете щанги май-май иска сваляне.
На колегата "G1RB1", я свалихме, без сваняле на стабилизиращата щанга, само я натиснахме надолу, но и бяха разбити тампоните и имаше луфт..За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеПредполагам, че ще е добре колата да е подпряна някъде като свалям стабилизиращата щанга...
П.П Тръгнеш ли да я махаш, иди до магазина и си купи нови тампони, по 1.5 лв, на бройка саКато си я свалил, да я подмениш малко..Вместо пак да сваляш за тяхната смяна
П.П2 Ето и как се сваля: http://www.autoprospect.ru/vaz/21213...jchivosti.htmlПоследно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 25-03-11, 21:54.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеКолеги, в недалечно бъдеще ми предстои смяна на двуцевката. Въпроса ми е може ли смяната да се случи без сваляне на стаб. щанга и дали след като е изгнила, да не подменя и изпускателния колектор.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнениеНе е нужно да сваляш щангата колега. Двуцевката се демонтира и монтира лесно...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеДо тука е точно така - правил съм го... Но за монтажа на новата друцевка ще ти трябва помощник, за да повдигне мотора със сапа и да го задържи горе, докато вкараш фланеца на двуцевката в шпилките на колектора.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар