Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива + Lancia

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нива + Lancia

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Мотора е чудесен само,че има един голям проблем-трансмисията на Нива е слабичка и не издържа даже и на Ладовия 1.7 мотор при по-як оф-роуд.Какво ще остане от нея с Ланчовия направо не ми се мисли.
    Идеята ми е за всекидневна кола, че пътищата тук станаха невъзможни. Не мисля да я ползвам за хард изпълнения
    WJ 4.7 V8 Limited LPG
    0878323151

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
      Aз личо се интересувам от такъв вид хибриди тъй като аз самият карам такъв. И понеже не съм компетентем по въпроса с Нивите да питам дали няма някакв начин за подсилване на трансмисията. Мотора изглежда добре.. ами да видим по нататък как ще стане .. кока смяташ да почваш сглобките ,имаш ли някакви снимки.
      В момента си търся подходяща Нива. Щом я намеря започвам.
      WJ 4.7 V8 Limited LPG
      0878323151

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Делкото там ЩЕ е проблем, но на някои италиански двигатели то може да се наниже на 1-2 други места, което може да помогне.
        Жабарите имат няколко стотин версии на този мотор,и всяко оборудване си е точно за модела,това,че има технологични отвори за делко по блока,не значи нищо,вътре няма привод,освен ако някой не е поставил нарочно делкото на разпределителния вал!Решение може да се намери,в България сме все пак!
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
          Жабарите имат няколко стотин версии на този мотор,и всяко оборудване си е точно за модела,това,че има технологични отвори за делко по блока,не значи нищо,вътре няма привод,освен ако някой не е поставил нарочно делкото на разпределителния вал!Решение може да се намери,в България сме все пак!
          Това е ключовата фраза...в България сме...тук всичко е възможно!
          WJ 4.7 V8 Limited LPG
          0878323151

Коментар

Първоначално публикуван от iliank Преглед на мнение
            Това е ключовата фраза...в България сме...тук всичко е възможно!
            и все пак сме българи и всичко се побългарява

Коментар

Няма какво да се побългарява, само трябва да се види каква задвижка да се потърси като резервна част, ако я няма в тоя двигател и делкото ще си иде на мястото.

Нива с двувалов двигател има един фундаментален проблем - резервната гума.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Няма какво да се побългарява, само трябва да се види каква задвижка да се потърси като резервна част, ако я няма в тоя двигател и делкото ще си иде на мястото.

Нива с двувалов двигател има един фундаментален проблем - резервната гума.

И за това има лек-стойка за гумата на задната броня,примерно.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X