Аз пък аз искам да си направя един експеримент, като използвам една Ланчия за донор на Лада Нива. Ланчията я имам, остава Нива да си купя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нива + Lancia
Свий
X
-
От: Как стигнахте до джипката ??
Първоначално публикуван от iliank Преглед на мнениеАз пък аз искам да си направя един експеримент, като използвам една Ланчия за донор на Лада Нива. Ланчията я имам, остава Нива да си купя.
-
Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнениеВ какъв смисъл донор,кое ще вземеш от Ланчията и сложиш на Нивата ?WJ 4.7 V8 Limited LPG
0878323151
Коментар
-
Първоначално публикуван от iliank Преглед на мнениеДвигателя ( двувалов 108 к.с.), ел инсталацията с всички глезотийки, както и салона. Ланчията е Призма и почти всички части са взаимозаменяеми с Ваз-овите.Георги 00356/ 77777016 Малта
Lаnd Rover 110 /Series II
Коментар
-
Имаш хубави снимки на двигателя на Ланчията, с червените капаци отгоре и надписите. Още от времето, когато се беше "заиграл" с него. Поне тях "постни" тук. А за проекта - ще ми е интересно каква изненада ще е, когато след време отвориш някъде капака на Нива-та. Ще ми се да съм наоколо та да видя как ще реагират кибиците около тебе.
Поздрави!Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
От: Нива + Lancia
Двигателя изглежда чудено,но ми се чини,че делкото може да опира във вертикалния пояс на купето на Нивата.Требва да се премери...Иначе,ДВГ-то,май пасва безпроблемно скоростната кутия.Преди време,мой познати присаждаха няколко Фиятови мотора на разни Лади-бегачки.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Като си намеря приемника ще меря. Няма начин да не стане, в краен случай ще има преправяне и пак ще стане. А иначе мотора е на 140 к километри, направо си е нов. Търся си приемник за двигателя и салонаWJ 4.7 V8 Limited LPG
0878323151
Коментар
-
Само че в твоя случай едва ли става дума за Ланчиа Призма, а за нещо доста по-младо ( не че на Призмата и има нещо, ама много е изгнила завалията). Така поне се надявам да и дам нов живот. А и ти вече си имаш НиваWJ 4.7 V8 Limited LPG
0878323151
Коментар
-
Aз личо се интересувам от такъв вид хибриди тъй като аз самият карам такъв. И понеже не съм компетентем по въпроса с Нивите да питам дали няма някакв начин за подсилване на трансмисията. Мотора изглежда добре.. ами да видим по нататък как ще стане .. кока смяташ да почваш сглобките ,имаш ли някакви снимки.Георги 00356/ 77777016 Малта
Lаnd Rover 110 /Series II
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеДелкото там ЩЕ е проблем, но на някои италиански двигатели то може да се наниже на 1-2 други места, което може да помогне.WJ 4.7 V8 Limited LPG
0878323151
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар