Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нива дизел
Свий
X
-
-
От: Нива дизел
Я една бърза справка с правилата първо, а?Първоначално публикуван от BRANCO Преглед на мнениенали това е идеята на форума
Коментар
-
Ох, не, с ВектраПървоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеС Нива ли ?
. Оправихме го. Айде почват личните.
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Не знам за вас , но аз не бих се колебал между Нива за 4000 лв и Диско за 4000 лв - дизел или бензин не е важно. (също ТЛК или Нисан, или Митсубиши)
Моят избор се вижда.
Да - по финансови причини.
Да - пробвал съм всеки от изброените на такива цени (без Нисан - само го знам от пръв приятел).
И ДА - има ги на пазара на такива цени.
Каквото и да пишат колеги - всеки знае своя избор.
Коментар
-
Ако някой го интересува сайта да пише на лични, прибрах се, сменяхме водните съединения на нивата, че хвърляше антифриз навсякъде, вече е монтирано и преработеното с датчика - скоро ще има тунинКова перка
Определено някои от нивите за 500-600 евро са доста изгнили, но за 1200 евро имаше доста изпънати дизелови, което мисля си заслужава вниманието. Като се има предвид, че маслата и бензина във Франция сигурно не са като тукашните, може и да е добра идея покупката на такава кола, а и са на смешни километри - 40 000 имаше.Александър
Коментар
-
На всички, които помолиха съм пратил лични с вълшебни цени. И помнете, че цените, които виждате, в никой случай не са последни
.
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Само внимавайте да не се вържете с някои скъп автовоз, че понякога разликата в цените е драстична.
ЧУвал съм, че има 2-ма братя в Перник, те май возят най-евтино.
Айде пак лични с линка.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар