Мисля да режа калниците ама нещо не ми е ясно как става . Моля за снимки ако някой е снимал .

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Как се режат калници на Нива

Свий

X
- 

От: Как се режат калници на Нива
Нива фабрично отпред няма подкалници, а ако си сложил допълнително от пластмасовите - просто ги махни, след рязане на калника стават излишни.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
 - 

- 

Преди да я срежете, помислете как ще минете ГТП. А до колко пластмасовите подкалници пазят тенекето, особено около болтовете, съм на особено мнение.Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнениеМоята все още не е загнила и ми се свиди да я отрежа.А и смятам да слагам от тия пластмасовите калници за да я съхраня колкото се може.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
 - 

Ако, въпроса е към мен, да сам съм си я правил, но постепенно и в продължение на доста време.Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнениехах, много опасна нива, браво, сам ли сте я правил?
Просто нямаше кой да ми каже кое е грешно и кое не, как се прави, всичко беше на проба-грешка.
Както казва един колега, един грам опит е повече от сто килограма приказки , така , че повече си карайте Нивите и сами ще видите какви подобрения трябва да направите по тях.
Коментар
 - 

Минава преглед без проблем даже много им хареса .Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеПреди да я срежете, помислете как ще минете ГТП. А до колко пластмасовите подкалници пазят тенекето, особено около болтовете, съм на особено мнение.[SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]
Коментар
 - 

Чак да "пазят" не, но да кажем, че "помагат".Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеА до колко пластмасовите подкалници пазят тенекето, особено около болтовете, съм на особено мнение.
Коментар
 - 

Коя година е че не е почнала да загнива .НИВА още като я купиш нова трябва да почнеш да я обработваш.Като сложиш подкалниците от пласмаса какво спасяваш от изгниване?Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнениеМоята все още не е загнила и ми се свиди да я отрежа.А и смятам да слагам от тия пластмасовите калници за да я съхраня колкото се може.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар