Мисля да режа калниците ама нещо не ми е ясно как става . Моля за снимки ако някой е снимал .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се режат калници на Нива
Свий
X
-
От: Как се режат калници на Нива
Нива фабрично отпред няма подкалници, а ако си сложил допълнително от пластмасовите - просто ги махни, след рязане на калника стават излишни.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнениеМоята все още не е загнила и ми се свиди да я отрежа.А и смятам да слагам от тия пластмасовите калници за да я съхраня колкото се може.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнениехах, много опасна нива, браво, сам ли сте я правил?
Просто нямаше кой да ми каже кое е грешно и кое не, как се прави, всичко беше на проба-грешка.
Както казва един колега, един грам опит е повече от сто килограма приказки , така , че повече си карайте Нивите и сами ще видите какви подобрения трябва да направите по тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеПреди да я срежете, помислете как ще минете ГТП. А до колко пластмасовите подкалници пазят тенекето, особено около болтовете, съм на особено мнение.[SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеА до колко пластмасовите подкалници пазят тенекето, особено около болтовете, съм на особено мнение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнениеМоята все още не е загнила и ми се свиди да я отрежа.А и смятам да слагам от тия пластмасовите калници за да я съхраня колкото се може.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар