Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Лада Нива

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
    Ама така е, не си купувате безпроблемните и перфектни Витари, ами се занимавате с тези калпави Ниви.
    Найдене- стига го бъзика човека де.Той дойде тук да ни развеселява,а ти го обиждаш.Може ли такова отношение?Колеги сме все пак.А и той кара ВИТАРА-/и Господ мълчи,когато стане дума за най-добрия джип на Света-Витара/

Коментар

Имам ги и двете Витарата зверско изнасилване не се е счупило нищо Нивата зверсо пазене и всяка седмица в сервиза

Коментар

Първоначално публикуван от baraka_4x4 Преглед на мнение
        Това е пълен буклук и за служебна не става постоянно съм на жокер обади се на приятел
        Потреса за 100 км черно пак всичко е дроп .Това не не е автомобил това е пародия на автомобилостроене
        Става дума за Лада Нива 1.7 I 2005 год. дълга база. Та проблема е следния потресе ми се от тая барака да я правя за 60 000 км съм и сменил всичко възможно за ремонт. Та се чудя дали да е продам , изхвърля на отпадъци или да е запаля и да е пусна в най голямата пропаст. Че да се отърва от тази грешна марака на автомобилостроенето.
        Е те тука вече си познал - Нива, дълга база, каране по черно,служебна - това си е каръшка работа !
        Честито !
        Хвърляй я по-скоро.
        Вече сте двама във форума с такава диагноза - отбор !
        Гледам ви и се чувствам късметлия - Благодаря ви !
        И се чудя - дали каруцата е виновна или каруцаря ? Все пак - поздравления, че споделяш болежките.
        Да ти се оплача- и аз ТРИ пъти през 3000 км сменях лагери на предни главини - направо каръшка работа.
        Накрая ПРОЧЕТОХ как и колко се затяга гайката и ,,,,сега вече не сменям НИЩО. Просто си карам само по черно и няма проблеми. То се искало и акъл , ама навреме да го ползваш....ти явно си закъснял.
        Съчувствам ти.
        Дай да ти дам едно диско и да се родиш (бартер ). Диското 97 г , дизел за твоята барака ?

Коментар

Нивата още като я види човек и му се иска да и ръгне и двете ръчки и да я вкара в най голямата и гнусна локва,кал, камънаци и т.н. която/които види, но това че си я счупил няма нищо общо с марката.
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Ееееее стига сте го офертирали "колегата", все още не е казал че я продава. Просто иска да допринесе за затриването на този толкова неуспешен в автомобилостроенето модел...

Коментар

Прав си колега - пълен боклук. Никой няма да ти я купи. По-добре я изхвърли. Ако искаш - на моя двор ще ти осигуря място за скрап. Добре си дошъл.

А модераторът, който трябва да обслужва може спокойно да "ключира" тази тема.

Коментар

Имам ги и двете Витарата зверско изнасилване не се е счупило нищо Нивата зверсо пазене и всяка седмица в сервиза
                И к"во ши прайм ся тъй???

Коментар

и с чисто нови гуми ласа да ходя да я дърпам с витарата с царвулите

Коментар

Я пусни някоя снимка!

п.п. Ако я пуснеш на части до утре сутрин са я изкупили
                    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
                      Я пусни някоя снимка!

п.п. Ако я пуснеш на части до утре сутрин са я изкупили
                      Пу за мен Ласса-та!

Коментар

и с чисто нови гуми ласа да ходя да я дърпам с витарата с царвулите
                        Я пиши кой ти даде акъл да пишеш тук във "ВАЗ-раздела"?

Коментар

Е как кой, духът от стъклената бутилка.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04393.jpg
Прегледи:1
Размер:94.5 КБ
ID:5241358Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04989.jpg
Прегледи:1
Размер:197.4 КБ
ID:5241357

Коментар

Да се включа и аз-За мен хидравликата .Хубвато е да има хора като Baraka_4x4,та така да може от време на време да ни напомня,колко се чупели,какви боклуци са и прочие.

Коментар

Re: Проблем с Лада Нива

Всичко си зависи от това как се експлоатира автомобила, че нивата е слабичка не мога да отрека, но както минуси си има и плюсове. Аз взех самурайче заради целите мостове, късата база и разни други неща които ми се виждат по здрави. Обаче Самурая вози като лагерна количка за разлика от нивата возеше в пъти по добре. А я махнах защото не съм майстор, и явно все съм попадал на некадърни и ми излезе бая пари с ремонтите. Също мога да кажа, че докато не беше с оригиналните си гуми се чупеше значително по малко, след слагането на по големи след почти всяко каране имаше нещо в бокса. Все пак трябва да се отбележи, че съм я карал душманската все едно е чужда. Но и аз не виждам какво толкова ще се счупи ако се кара нормално. И при мен един път се разтропа скоро след като беше в сервиз, но на 99% съм сигурен, че това е от "майсторите" които работеха и общо взето нищо не бяха свършили. По късно и с леката ми кола имах подобен проблем в този сервиз въпреки, че е от друга марка, и тотално смених концепциата за ремонт - сега повечето неща си правя сам и съм доволен.
                                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                                http://www.facebook.com/JeepBG
                                LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X