Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабели за свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кабели за свещи

Кабелите са Италянски силиконови за 18лв от магазина на Нива на семеоновско шосе . Но мисля да ги връщам не е нормално нови кабели да сияят поне според мен .

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
      Кабелите са Италянски силиконови за 18лв от магазина на Нива на семеоновско шосе . Но мисля да ги връщам не е нормално нови кабели да сияят поне според мен .
      Ела до Симеон и си купи Tesla. Доказано добри. Симеон 151 беше адреса, ако не се лъжа. Магазина е стар и известен, и се съмнявам да си позволят да продават боклуци, без да ти кажат че са такива. Обикновено имат читава част и алтернативна евтина част на разположение.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Теслата са добри!Купил съм за над десет вида различни автомобили и всички са доволни.Може да се купят от Косер те са единия вносител а другия е в Габрово и предполагам няма да ви е удобен.

Коментар

И аз съм с "Тесла" на Нивата и на леката кола ( Ауди 80 ). Досега никакви проблеми и при двете машини. За Нива мисля, че бяха около 12 лв. комплекта, син цвят. Както казва колегата sparkybg кабелите са с меко силиконово покритие, което пази сравнително добре от проникване на вода. Вече 11 000-12 000 км съм с тях и до около 20-25 000 няма проблем да се карат, което пък за цената им е идеално.

Коментар

Re: Кабели за свещи

Още един глас за Tesla. Всичките си коли карам с такива, много над 25 000 км и проблеми и пробиви категорично няма.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

...Нива 1,7 i - растояние между електродите на свеща...
              1.0мм
              Друго не съм чувал за Нива 1,7 i.
              Only after the last tree has been cut down,
              Only after the last river has been poisoned,
              Only after the last fish has been caught,
              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Върнах новите и купих от Симеон Tesla за 25 лв от магазина който ми препоръчахте .Довечера ще видя как са .Разтоянието м/у електродите на свещите направих 0,8мм , мисля че работи по–добре .

Коментар

Вдигнали са ги, гадовете. По мое време бяха или 12, или 15лв.

Дано всичко се успи.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега ходих да ги гледам и тези сияят . Поне сияят само при лулите на свещите . При допир с ръка не сияят . Можели някой голега да провери дали и неговите сияят .

Коментар

Моите не светят-проверявал съм ги на тъмно неведнъж.
                      Само,че ги вулканизирах-/запечатах/ с бишоп-изолация от естествен каучук.
                      Иначе бяха жълти на цвят,някакви Полски-силиконови,12лв. комплекта.
                      Преди да ги увия с въпросната изолация си светеха леко.

Коментар

Опитах да ги снимам но нищо не се вижда .

Коментар

Сега ходих да ги гледам и тези сияят . Поне сияят само при лулите на свещите . При допир с ръка не сияят . Можели някой голега да провери дали и неговите сияят .
                          Нямам никакво сияние никъде. В момента съм с някакви жълти, уж руски - бяха от най-евтините.

Коментар

[QUOTE=Wattie;1724830]Нямам никакво сияние никъде. В момента съм с някакви жълти, уж руски - бяха от най-евтините.[/QUOTE Инжекцион или карбуратор е твоята Нива ? Защото ми обясниха , че при инжекциона напрежението на бобината е по–голямо и си мисля , че заради това може да се получава това сияние .

Коментар

Инжекцион или карбуратор е твоята Нива ? Защото ми обясниха , че при инжекциона напрежението на бобината е по–голямо и си мисля , че заради това може да се получава това сияние .
                              Карбуратор

Коментар

[QUOTE=cernia.1977;1724859]
                                Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
                                Нямам никакво сияние никъде. В момента съм с някакви жълти, уж руски - бяха от най-евтините.[/QUOTE Инжекцион или карбуратор е твоята Нива ? Защото ми обясниха , че при инжекциона напрежението на бобината е по–голямо и си мисля , че заради това може да се получава това сияние .
                                По-голямо, по-малко не е от значение. Сияния не са допустими!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X