Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива проблем съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нива проблем съединител

Не е задължително лагера да вие ако е заминал !!!! По-скоро ще тормози колаза и няма да може да вкючва скоростите и то постепенно поне аз тоя филм съм го гледал , че тамън два пъти !
    Лудак

Коментар

Re: Нива проблем съединител

Здравейте, колеги. Оправих танка . Оказа се последното нещо за което можете да се сетите . При включено ел запалване няма проблем със скоростите а при изключено има . Чудата работа . Благодаря на всички за съветите . Ще ми бъдат полезни в даден момент .

Коментар

От: Re: Нива проблем съединител

Колега ти бъзикаш ли се с нас?При включено запалване какво имаш предвид дал си на контакт или запален двигател?съединителя не е електрически.трябва да кандидатстваш за рекордите на гинес.я опиши точно какво си оправил по ел.запалването.

Коментар

Жалко за хубавия облог ..... нищо, че се почерпим по друг повод. Следва интересното.
          Чакаме!

Коментар

Не твърдя , че проблема е в раздатката но и тя има пръст . Определено вкючвам по-лесно от преди .

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
              Не твърдя , че проблема е в раздатката но и тя има пръст . Определено вкючвам по-лесно от преди .
              Да, колега прав си..Скоростите са като блокажа, образно казано, трябва да няма натоварване, за да влезнат А като не е центрована раздатката, към скоростната кутия, е ти на, напрежение.Поне аз така си го обяснявам.Може и да не е така Все пак СК е с наклонените зъбни колела, ако беше с правите, май щеше по лесно да се превключва ??
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колега , Токарев ! Дано не си го приел като гаден бъзик , но е факт ! 3 облога спечелих днес ! никой не вярва и аз незнам на какво се дължи но при включено ел запалване си влизат добре скоростите при изключено не . Щях да направя клип но няма смисъл защото с клип няма да е достоверно . Всеки който иска да види това чудо да ми пише .

Коментар

Колега G1RB1 кажи какво точно си правил защото ми се струва , че проблема не е електрически ? Липсва връзка .

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                    Да, колега прав си..Скоростите са като блокажа, образно казано, трябва да няма натоварване, за да влезнат А като не е центрована раздатката, към скоростната кутия, е ти на, напрежение.Поне аз така си го обяснявам.Може и да не е така Все пак СК е с наклонените зъбни колела, ако беше с правите, май щеше по лесно да се превключва ??
                    центроването на раздатката не влиае на включването на скорустите.ако кутията е правозъба скорустите се включват по трудно.

Коментар

Айдаааааа тук каква станаааа..........
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от G1RB1 Преглед на мнение
                        Колега , Токарев ! Дано не си го приел като гаден бъзик , но е факт ! 3 облога спечелих днес ! никой не вярва и аз незнам на какво се дължи но при включено ел запалване си влизат добре скоростите при изключено не . Щях да направя клип но няма смисъл защото с клип няма да е достоверно . Всеки който иска да види това чудо да ми пише .
                        какво значи включено ел запалване?далси на контакт или двигателя работи.пишеш басни.това е невъзможно.облозите дето си спечелил сигорно е от хора дето са готвачи и не разбират много много

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                          центроването на раздатката не влиае на включването на скорустите.ако кутията е правозъба скорустите се включват по трудно.
                          Незнам, може да е и така..
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Re: От: Re: Нива проблем съединител

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                            какво значи включено ел запалване?далси на контакт или двигателя работи.пишеш басни.това е невъзможно.облозите дето си спечелил сигорно е от хора дето са готвачи и не разбират много много
                            Факта си е факт - в едното положение влизаха скоростите в другото не ! Ясно ми е , че няма явна логика .

Коментар

Сега,Накрая,ако кажеш и за какво ел.запалване става въпрос,цена няма да имаш!И колегите те питаха-мотора ли си запалил,плафона ли,какво??
                              088пет722пет99
                              http://www.hydropompi.com/

Коментар

ел импулсно запалване за по-лесен старт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X