Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля, по добро от Тойота е....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се похваля, по добро от Тойота е....

Така, така. И аз съм същия като теб в изискванията. Тези от линка ми харесват, защото са заоблени и компактни, но имат и такива дето се слагат директно в легена
    http://www.youtube.com/watch?v=HSHoB6N0peQ

Коментар

Малко снимки
      Прикачени файлове

Коментар

Двете картинки със схемите дали можеш да ги постнеш по големи? Тавана на това повдига ли се. И колко тежи горе долу?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          За мен по скоро това е по подходящо. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...me&tabNumber=2
          Онези от последния линк мисля, че са силно закрепени и няма да може да се демонтират за един час. А на мен пикапа основно ми трябва за други цели. Искам да мога да сложа нещото и за десет дена да обиколя нейде. Мислих и за едни ремаркета който се разгъват, но това значително ограничава мобилноста при Офф.
          добре е, но не забравяй че за това нещо се иска и да има къде да го складираш. Отделно съм убеден че от дупките ще се разгемби буквално. Що се отнася до ремаркетата някъде бах качил линк ама най ефтиното беше към 10 000 лв. тъй че отпада
          Другия вариант е да пробваш да си изработиш самоделно такава палатка която е за покрива. Вече бая ги има и мостра все ще намериш.
          Последно редактирано от bliss-stick; 09-09-09, 19:01.

Коментар

Ето, тавана се отваря и тежи 300кг. Някъде пишеше, че можеш да караш до 160км/ч
            Прикачени файлове

Коментар

Така като гледам трябва да се отлее цяло върху някаква рамка и после да се отреже тавана , вратата и да се махне скелето.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от 1.4 Преглед на мнение
                Аз ги следя от към Нова година(цените), не че падат, а ми по-скоро някои се продават и излизат нови. Аз си мисля..... ако някой дето ги разбира епоскидните смоли, му се занимава да изработи корубата, пък после кой както иска да си оборудва вътре (според бюджета). Ееех, малко се размечтах

http://www.geocar.com/

Тука не виждам цени, но много ми хващат окото...
                За да се изработи корубата от стъклопласт трябва да се изработи сравнително точна матрица,за да се получи добре,което обезсмисля начинанието за една,или малко повече бройки.Още повече,че матрицата ще е огромна!
                В случая изключвам разни варианти с елементарна и ръбата матрица,скована от някакви плоскости.
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Като знам колко разбирам от матрици и опита ми в леенето май ще е по добре да си търся готово. . Зимата е затова, за да се мисли по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Като знам колко разбирам от матрици и опита ми в леенето май ще е по добре да си търся готово. . Зимата е затова, за да се мисли по въпроса.
                    В случая е абсурдно да се говори за отлята матрица с такива размери!Имах предвид матрица изработена върху подобаваща крепяща я конструкция,като ще е по-лесно матрицата да е"мъжка"-изобщо не иде реч за пълноценна матрица от "мъжка" и "женска" част!Но пак ще е голяма играчка.Не,че е невъзможно,но всичко зависи доколко си мераклия,или си склонен и на нещо по-неугледно...?
                    Упс-забравих да ти честитя правилния избор-много километри удовлетворение от избора!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

www.pickup-wohnkabinen-forum.de
                      Ако знаеш немски може и да питаш,има и няколко самоделки за взаимстване.

Коментар

Да ти е честита колата пък дано и надстроика да намериш

Коментар

Честито. Прави кемпера, че си търся компания за планината.

Коментар

Още нещо. Тези за това празното (само корубата заедно с вратите, без амортисьорчета за вратата и ключалка) непочистено от ръбчетата на отливката искат 2800 евро. Нещо много ми се вижда, ама........
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от 1.4; 10-09-09, 11:23.

Коментар

Първоначално публикуван от 1.4 Преглед на мнение
                              Още нещо. Тези за това празното (само корубата заедно с вратите, без амортисьорчета за вратата и ключалка) непочистено от ръбчетата на отливката искат 2800 евро. Нещо много ми се вижда, ама........

Много високо става с тази конструкция и в гората ще е трудно да се кара. А за цената само смолата е около 600 лв.

Коментар

За тая цена за празно, в линка който ми даде има обзаведени. Мисля, че заради едната форма не си струва да се взема това празно.
                                Последно редактирано от Джамбазов; 10-09-09, 12:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X