Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля, по добро от Тойота е....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се похваля, по добро от Тойота е....

Да се похваля, по-добро от Тойота е .... само друга Тойота . След продажбата на 61цата се ориентирах към малко по паркетно изпълнен автомобил. Идеята е оттам, че пълно щастие няма и ако ще искам да ходя в гората с "батковците" няма как тази кола да ми върши работа и за пътя както на мен ми трябва. Та ето я и "по-добрата" за мен в тоя момент Тойота. А именно Хайлукс 2008г. 2.5 Д4Д. Днес му монтирах пластмасов леген, а се надявам скоро да си има и пълен заден блокаж. Идеята е да се ползва за товарно магаре и за софт разходки, да тегли платформа със "старта от скрапа", а ако измисля начин как да си направя мини кемпер който да се монтира и демонтира лесно и за това ще се ползва. В тази тема ще описвам каквито и ако се правят подобрения.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Джамбазов; 08-09-09, 21:42.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

До: Да се похваля, по добро от Тойота е....

Честито! Желая ви дълъг и безоблачен "семеен живот"!

Коментар

Красавица!
      Честито, да преживеете много заедно!
      VARADERO SD2

Коментар

Честито, Митко със здраве да си я експлоатираш.Това между преден десен фар и решетката оптическа измама ли е или причината за, предполагам по-ниската цена на придобиване.Дано да греша.

Коментар

Честито! До колкото те познавам, очаквам доста интересни неща около тази Тойота, а като стане кемпер, да не забравиш да предвидиш някакво място и за моторетка ...

Коментар

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
            Честито, Митко със здраве да си я експлоатираш.Това между преден десен фар и решетката оптическа измама ли е или причината за, предполагам по-ниската цена на придобиване.Дано да греша.
            Решетката не е от Хайлукс. С тази ми харесва повече. А те излишните неща и без това в гората падат А колкото до цената за придобиване...не е ниска .
            Последно редактирано от Джамбазов; 08-09-09, 21:31.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Честито!
              Оня ден заглеждах една бая лифтована - ресьорите върху моста. На твойта къде са?

Коментар

Отзад фабрично са върху моста, а отпред пущината е на независимо. Ама по малко ми друса задника. Иначе агентите от АрктикТръкс им слагат и 44ки , ама не ме е ухапал коня още. Търся си скрап за тая работа. Това ще се ползва за паркетник. Макар, че имам комплект метални джанти дето плачат за кобри

Коментар

Честито и от мен, и дано стане кемпер.

Коментар

Честито

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                      Честито и от мен, и дано стане кемпер.
                      Ще стане ако измисля някакъв лек вариант който двама души да могат да качват. Мисля си за стъкломат изолиран отвътре с фибран и още един слой стъкломат, ама няма да е тая зима. Темата на колегата Видев много ме амбицира.

Коментар

Честито и от мен.

И за гората става, пробвано е и тоя мотор е много приятен за каране.
                        Т5
                        Crossrunner

Коментар

Каква ирония,имам те на бърз набор на телефона сега ще чакам да връщам жеста ,поне докато подготвиш скраптръка

ппЧестито и Безаварийно ЦИКЛЕНЕ и успех с проекта
                          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Честито!
                            Весело и безаварийно да те вози!
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Ще стане ако измисля някакъв лек вариант който двама души да могат да качват. Мисля си за стъкломат изолиран отвътре с фибран и още един слой стъкломат, ама няма да е тая зима. Темата на колегата Видев много ме амбицира.
                              Миналата година на изложението в София гледах че Тойота и Нисан предлагат палатки които се монтират на капака на товарното помещение, посредством допълнителна удължаваща плоскост. Така багажа ти остава долу в товарното а отгоре си на палатка. Не говоря за тези покривните изделия дето са по 3000 лв. а за най нормална палатка интегрирана за пикап. Предполагам че фабричната е много скъпа но все пак човек може да си поиграе и да си направи сам
                              ето линк:
                              http://www.pickupspecialties.com/Truck_tent_main.htm
                              но тези ти взимат целия пикап ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X