Здравейте купих Toyota LC 120 къса база , има странно удължение върху колата което не мога да разбера за какво служи ! Собственика не беше на ясно също ! Колкото и глупаво да звучи ,ще съм благодарен да ме просветлите !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е това ?
Свий
X
-
Вероятно е била регистрирана като "търговско МПС", демек товарна ("баничарка"). Има(ло?) е някаква такава врътка в Холандия за намаляване на данъците.
Нещо като "модификациите" за да стане N1 в КМБ - тука махат задни седалки, слагат преграда зад предните, там може би са им увеличавали обема по този начин, за да имитират баничарка.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 1 like
Коментар
-
И аз тъй мисля . В Швейцария , и азе карам една такава , всичките , дето ме вълнуват , са с допълнителни компресори към ДВГтата -за спирачки на ремаркета +грандиозни тегличи . Мисля , че пак са тъй заради некои подобни магарии. И да , моята и в Швейцария си е била със седалки , но "товарна"TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
Отзад се возят цветята, набрани и сложени в специални дълбоки вази, като лонди за сладолед, розите се режат с височина от 90 см нагоре, например.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар