Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е това ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е това ?

Здравейте купих Toyota LC 120 къса база , има странно удължение върху колата което не мога да разбера за какво служи ! Собственика не беше на ясно също ! Колкото и глупаво да звучи ,ще съм благодарен да ме просветлите !

Коментар

На "холандка" прилича. техните са с по-висок таван.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

• jazz29
        jazz29 коментира
        Редактиране на коментар
        Да от Холандия е вкарана ! Каква е идеята за да е по висока ?

Следя . Никва идея мямам , що на много холандки и 70ки , от време оно , са тъй издути .
      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Вероятно е била регистрирана като "търговско МПС", демек товарна ("баничарка"). Има(ло?) е някаква такава врътка в Холандия за намаляване на данъците.
        Нещо като "модификациите" за да стане N1 в КМБ - тука махат задни седалки, слагат преграда зад предните, там може би са им увеличавали обема по този начин, за да имитират баничарка.
        Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

И аз тъй мисля . В Швейцария , и азе карам една такава , всичките , дето ме вълнуват , са с допълнителни компресори към ДВГтата -за спирачки на ремаркета +грандиозни тегличи . Мисля , че пак са тъй заради некои подобни магарии. И да , моята и в Швейцария си е била със седалки , но "товарна"
          TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Ми щото и те не щът да си хранят мащехата.

P.S. Регистрирана е 1+1, нали ?
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Отзад се возят цветята, набрани и сложени в специални дълбоки вази, като лонди за сладолед, розите се режат с височина от 90 см нагоре, например.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 13,406 в 15:26 на 28-01-26.

Зареждам...
              X