Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е да има 4x4 .
Свий
X
-
До: Какво е да има 4x4 .
Ливадата, особено след дъжд, е много лигава. От росата също. Коефициента на сцепление е като на път с утъпкан сняг, или направо като на лед - много малък. Така че е много лошо, и е реално тежко препятствие, ако и да изглежда безобидно. Само изглежда
-
Миналата година отидахме на един язовир предупредиха ни да оставим колата/Пасат/ отвън че може да завали и заваля.Ама тъкмо хапвахме никой не му се ставаше да я мести и после няма качване на много лек наклон с трева.Намерихме обиколен път 3ма човека бутахме около 4 часа прекосихме една река правейки път от камъни затънахме в кал и се намокрихме като нещастници.В джантите остана кал колата над 60 км взе да се клати много кофти и резултата два счупени лагера на задните колела.Баси и премеждието от един обикновен дъжд на един полски язовир.Toyota 4runner
3000cc V6
Коментар
-
абе може и да е гол,,,и може и да не,,ама със сигурност гумите му са ГОЛА вода
ама ти колега с толкова глатки гуми, и то почти без грайфер ,,а сега 4x4 ти е воновен !!!
аре да сложиме нови гуи и то оффродски де,,и да ходиме пък там, и да видиме дали ще се върти така гумите,
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеЛедената, оператора е гол, нали? Какво търси гол в ливадата след дъжд?
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеЛедената, оператора е гол, нали? Какво търси гол в ливадата след дъжд? - Сори за спама, но пусто нездраво любопитство!
А за колата, човека я е "окантарил" (диагонално) и колелото почти не докосва земята, така че не е проблем да се повтори експеримента и върху други повърхностииначе тревата е хлъзгава - факт
Коментар
-
Аз като гледам този изобщо не е включил в режим 4х4а есамо на задно предаване!!!!!!!!!!!!Ака го беше включил и пак да стои на едно място щеше да се върти и предна лява или дясна
Друг е въпроса че няма гуми!!!!!!!Пък без грайфер ако ще да е и 8х8 пак ще стои на едно място
Но в случая ако е включено в режим 4WD нямаше да стои на едно място
Илипросто човека си е мислил че сама си минава джипката в такъв режим или е постоянно 4WD
Една зима на път за Пампорово ми се случи следния корйоз;След Чепеларе полицайте спират ако не си с вериги .И гледам аз едно наточено BMW с поставени вериги само че на предните гуми
и онзи се качил в колата и дава та дава газ без да погледне кои гуми му боксуват и чака да потегли
Та има хора които изобщо не са на ясно с някой основни неща по МПС -то което карат .
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеАз като гледам този изобщо не е включил в режим 4х4а есамо на задно предаване!!!!!!!!!!!!Ака го беше включил и пак да стои на едно място щеше да се върти и предна лява или дясна
Друг е въпроса че няма гуми!!!!!!!Пък без грайфер ако ще да е и 8х8 пак ще стои на едно място
Но в случая ако е включено в режим 4WD нямаше да стои на едно място
Илипросто човека си е мислил че сама си минава джипката в такъв режим или е постоянно 4WD
Една зима на път за Пампорово ми се случи следния корйоз;След Чепеларе полицайте спират ако не си с вериги .И гледам аз едно наточено BMW с поставени вериги само че на предните гуми
и онзи се качил в колата и дава та дава газ без да погледне кои гуми му боксуват и чака да потегли
Та има хора които изобщо не са на ясно с някой основни неща по МПС -то което карат .
В случая предполагам, че LEDENATA е искал да покаже какво е, ако няма 4х4.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнениеВ случая предполагам, че LEDENATA е искал да покаже какво е, ако няма 4х4.
А иначе, оператора е по-прашки
Гумите са ми, чистак бърсак, не повече от 2 мес. , 15-16 мм. .
Когато човек попадне в подобна ситуация, тогава разбира за какво говоря !
Коментар
-
Във филмчето колата е само на задно предаване, за това върти само задно ляво колело. Достатъчно е да се включи 4х4 и ще излезе, въпреки лошите гуми.
Ако включиш пък бавните 4х4 направо ще я изореш тая ливада.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеАз има подобен случай, върху сняг . Оставих колата да върти на 2 ра и слезах да я забутам. Че като зацепи, и вратата се затвори от инерцията, голяма каскада си спретнах.
Коментар
-
Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнениеА иначе, оператора е по-прашкипрашки, по-прашки, най-прашки
Обичам те човече! Оправи ми настроението и тая вечерАко не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар