Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е да има 4x4 .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е да има 4x4 .

Без него е кофти ! А е най обикновенна ливада !

http://vid.data.bg/yjghd8pi#vid

До: Какво е да има 4x4 .

Ливадата, особено след дъжд, е много лигава. От росата също. Коефициента на сцепление е като на път с утъпкан сняг, или направо като на лед - много малък. Така че е много лошо, и е реално тежко препятствие, ако и да изглежда безобидно. Само изглежда

Коментар

Миналата година отидахме на един язовир предупредиха ни да оставим колата/Пасат/ отвън че може да завали и заваля.Ама тъкмо хапвахме никой не му се ставаше да я мести и после няма качване на много лек наклон с трева.Намерихме обиколен път 3ма човека бутахме около 4 часа прекосихме една река правейки път от камъни затънахме в кал и се намокрихме като нещастници.В джантите остана кал колата над 60 км взе да се клати много кофти и резултата два счупени лагера на задните колела.Баси и премеждието от един обикновен дъжд на един полски язовир.
      Toyota 4runner
      3000cc V6

Коментар

Ледената, оператора е гол, нали? Какво търси гол в ливадата след дъжд? - Сори за спама, но пусто нездраво любопитство!
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

абе може и да е гол,,,и може и да не,,ама със сигурност гумите му са ГОЛА вода
          ама ти колега с толкова глатки гуми, и то почти без грайфер ,,а сега 4x4 ти е воновен !!!
          аре да сложиме нови гуи и то оффродски де,,и да ходиме пък там, и да видиме дали ще се върти така гумите,

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
            Ледената, оператора е гол, нали? Какво търси гол в ливадата след дъжд?
            Е как какво? Намокрил се е на дъжда и си е оставил дрехите да се сушат някъде.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              Ледената, оператора е гол, нали? Какво търси гол в ливадата след дъжд? - Сори за спама, но пусто нездраво любопитство!
              Браво, много си наблюдателен

А за колата, човека я е "окантарил" (диагонално) и колелото почти не докосва земята, така че не е проблем да се повтори експеримента и върху други повърхности иначе тревата е хлъзгава - факт

Коментар

Аз като гледам този изобщо не е включил в режим 4х4а есамо на задно предаване!!!!!!!!!!!!Ака го беше включил и пак да стои на едно място щеше да се върти и предна лява или дяснаДруг е въпроса че няма гуми!!!!!!!Пък без грайфер ако ще да е и 8х8 пак ще стои на едно мястоНо в случая ако е включено в режим 4WD нямаше да стои на едно мястоИлипросто човека си е мислил че сама си минава джипката в такъв режим или е постоянно 4WDЕдна зима на път за Пампорово ми се случи следния корйоз;След Чепеларе полицайте спират ако не си с вериги .И гледам аз едно наточено BMW с поставени вериги само че на предните гуми и онзи се качил в колата и дава та дава газ без да погледне кои гуми му боксуват и чака да потеглиТа има хора които изобщо не са на ясно с някой основни неща по МПС -то което карат .

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                  Аз като гледам този изобщо не е включил в режим 4х4а есамо на задно предаване!!!!!!!!!!!!Ака го беше включил и пак да стои на едно място щеше да се върти и предна лява или дяснаДруг е въпроса че няма гуми!!!!!!!Пък без грайфер ако ще да е и 8х8 пак ще стои на едно мястоНо в случая ако е включено в режим 4WD нямаше да стои на едно мястоИлипросто човека си е мислил че сама си минава джипката в такъв режим или е постоянно 4WDЕдна зима на път за Пампорово ми се случи следния корйоз;След Чепеларе полицайте спират ако не си с вериги .И гледам аз едно наточено BMW с поставени вериги само че на предните гуми и онзи се качил в колата и дава та дава газ без да погледне кои гуми му боксуват и чака да потеглиТа има хора които изобщо не са на ясно с някой основни неща по МПС -то което карат .
                  И аз веднъж попаднах на един такъв сеир: една мацка си остави колата на един стръмен наклон. Някакъв човек и даде съвет да вземе един голям камък и да я подпре, за да не тръгне надолу. Мацката с голямо старание домъкна един камък и го постави... пред гумата, но от горната страна на баира.
                  В случая предполагам, че LEDENATA е искал да покаже какво е, ако няма 4х4.
                  http://www.nakladkibg.com
                  накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Аз има подобен случай, върху сняг . Оставих колата да върти на 2 ра и слезах да я забутам. Че като зацепи, и вратата се затвори от инерцията, голяма каскада си спретнах.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                      В случая предполагам, че LEDENATA е искал да покаже какво е, ако няма 4х4.
                      Точно така Ники, без 4x4 нямаше да мога да излезна !
                      А иначе, оператора е по-прашки
                      Гумите са ми, чистак бърсак, не повече от 2 мес. , 15-16 мм. .
                      Когато човек попадне в подобна ситуация, тогава разбира за какво говоря !

Коментар

Във филмчето колата е само на задно предаване, за това върти само задно ляво колело. Достатъчно е да се включи 4х4 и ще излезе, въпреки лошите гуми.
                        Ако включиш пък бавните 4х4 направо ще я изореш тая ливада.
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Аз има подобен случай, върху сняг . Оставих колата да върти на 2 ра и слезах да я забутам. Че като зацепи, и вратата се затвори от инерцията, голяма каскада си спретнах.
                          Мина ми и на мен през главата подобна мисъл, ако случайно зацепи, докато снимам, мани-мани !

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                            А иначе, оператора е по-прашки
                            прашки, по-прашки, най-прашки
                            Обичам те човече! Оправи ми настроението и тая вечер
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

http://vid.data.bg/zjy7676o?ct= И на бетон може да се получи същия ефект
                              FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                              BJ42 04 1982
                              FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                              LZ 2 BHB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X