Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е накрая и аз се сдобих с " мома Англичанка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Съгласен съм, че бензина развърта повече като обороти, ако говориш за 22R(E), но какво от това? Така или иначе при този двигател на 5000+ има точно толкова 'сила', колкото и на 4000 при дизела.

Явно въпрос на вкус. След като съм карал и двата, нищо не може да ме върне към бензина...

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
    ...въпреки това не ме впечатлява колата докато не я вкарам в сериозни обороти,явно така трябва да се процедира с дизела за да "върви"
    С какви предавателни числа си?

Коментар

До: Е накрая и аз се сдобих с " мома Англичанка"

И идея си нямам,ама бавните са наистина бавни,като за влекач,а бързите са идеални,тоест нещо за което винаги съм мечтал,на бързи не губи мощност,а като се наложи само бутам предавка на долу,тва на другите джипки дето съм тормозил не ставаше,искаха си бавни а бързите им ставаха само за сняг примерно инак "умират" на бързи
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

До: Е накрая и аз се сдобих с " мома Англичанка"

Здравей, колега! Машината е невероятна! И с клетка!
        Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        ...просто не мога да го усетя все още тоя дизелак,друго се кара от бензинката,сякаш не зависи от шофера а само даваш гас,майсторлък не се иска,тя сама си върви и без приоми джипката...
        На дизелака ще му свикнеш. И като му свикнеш вече няма да говориш така "Силата е нищо без контрол." Винаги нещата опират до задкормилното устройство.Тойота като твоята ми е мечта!
        И аз в началото търсех бензинова Тойота, но сега изцяло споделям мнението на Яро.
        Пжелавам ти стотици хиляди безаварийни километри и два пъти повече незабравими спомени с този автомобил!
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X